Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Tesla Türkiye’ye Geliyor! Tarih Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elektrikli otomobil dünyasında öncü firmalardan biri olan Tesla, geçtiğimiz yıllarda Türkiye pazarına giriş yapacağını açıklamıştı. Resmi olarak markanın ne zaman Türkiye’de yer alacağı konusunda ise herhangi bir tarih açıklaması yapılmamıştı. Marka ne zaman ülkemizde yer alacak soruları da yanıt buldu. Tesla ne zaman Türkiye’ye gelecek açıklandı.

Sosyal medya paylaşımı üzerinden yapılan açıklama ile tarihi öğrenmiş olduk. Gelin detaylara bakalım.

Tesla Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Instagram hesabından yapılan paylaşımda, Tesla aracının hemen üzerinde “Türkiye” ifadesine yer verildiğini ve alt kısımda da 4/4 şeklinde bir not yer aldığını görüyoruz.

Buradan çıkarım yapacak olursak 4 Nisan tarihinin işaret edildiği gösteriliyor. Zaten sektör otoritelerinden de yine benzer tarihler işaret edilmişti.

Tesla Türkiye

Muhtemelen marka 4 Nisan tarihinde özel bir etkinlik gerçekleştirecek ve Türkiye planları hakkında detaylarını ortaya koyacak.

Bu arada paylaşımda yer alan aracın Model Y olduğunu da belirtelim. Bellki de Türkiye’de resmi olarak satışa sunulacak olan ilk araç Model Y serisi olacak. 4 Nisan tarihini bekleyip, detayları ve araçların Türkiye fiyatlarını öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler