Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Crew 2, Steam Platformunda Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam yaz indirimleri henüz yeni bitti. Geçtiğimiz gün itibariyle platformda birçok oyunun fiyatı eski haline döndü. Fakat yaz indirimlerinin hemen arkasından Steam bir kampanya daha başlattı. Bu kez The Crew 2 ücretsiz oldu.

Oyun ücretsiz oldu ama hem iyi haberler hem de kötü haberler var. Dilerseniz bu detaylara geçmeden önce nasıl bir oyundan söz ettiğimize bir bakalım.

The Crew 2 Nasıl Bir Oyun?

Amerikan motor sporlarına yönelik olarak yayınlanmış bir oyun. Ubisoft tarafından yayınlanan oyunun geliştiricisi ise Ivory Tower. Oyunda çok çeşitli motor sporları araçları kullanarak yarışıyorsunuz. Hem tek oyunculu hem de çoklu oyunculu modlarıyla eğlenceli bir zaman geçirebileceğiniz oyunlar arasında.

The Crew 2

Oyun Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Steam sayfasını kontrol ettiğimizde ücretsiz hafta sonu fırsatı olarak sunulduğunu görüyoruz. Bugünden başlayarak 5 günlük bir süreniz olacak. 13 Temmuz sabahına kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Sonrasında devam etmek için ise oyunu satın almanız gerekecek. Ama burada da bir iyi haber daha var. Öyle ki oyunu satın almak isteyenler için %80 indirim fırsatı sunulmuş durumda.

Her paket için indirim var ama bu indirimle beraber standart paketin 45 TL civarına indiğini de belirtelim.

Satın almasanız bile The Crew 2’yi 5 gün boyunca deneyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasını da tam şuraya ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

8 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler