Perşembe, Nisan 25, 2024

The Lord of the Rings: Gollum Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Saatler önce düzenlenen Nacon Connect 2022 etkinliği sırasında söz verildiği gibi The Lord of the Rings: Gollum oyunundan yeni görüntüler paylaşıldı.

Daha önce çıkış tarihi de açıklanmıştı ama bu kez durum biraz daha farklı. Zira bu kez oyundan görüntülerin yayınlandığı bir oynanış videosuyla karşı karşıyayız. Video sanıldığı kadar uzun değil ama birçok ipucu içeriyor.

The Lord of the Rings: Gollum için Oynanış Videosu

1 dakikanın biraz üzerinde videoda, Gollum’u nasıl kontrol edeceğimizi görüyoruz. Açıkçası atmosfere bakacak olursak oyun biraz gergin geçecek gibi duruyor. Zira orklarla dolu merkezlerden gizli gizli geçmemiz gerekecek.

Zaman zaman elflerin ve insanların bulunduğu bölgelerde de yer alacağımızı anlıyoruz. Filmde geçen ünlü bölgeler de oyunda yer alacak.

Grafik kısmına geçtiğimiz zaman, net olarak söyleyebilirim ki ben yetersiz buldum. Çevre modelleri bir tarafa, görüntülerde birkaç elfin ve yaratığın görüntüleri var ki beni epey bir şüpheye düşürdü.

Pek tatmin edici bir görsel kalite göremedim diyebilirim. Belki beklentimiz çok yüksekti bundan kaynaklı da olabilir diyeceğim ama bana soracak olursak bir eksiklik olduğu aşikâr. Tabii ki videoyu izledikten sonra bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Bu arada merak edenler için Gollum yapımının 1 Eylül 2022 tarihinde çıkış yapacağını da hatırlatmış olalım. Oyun hem eski nesil hem yeni nesil konsollara hem de PC ve Nintendo Switch platformuna gelecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler