Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Game Awards’ın Yapılacağı Tarih Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Game Awards’ın, yapılacağı tarih ortaya çıktı. Oyun sektöründeki en büyük etkinliklerden biri olan The Game Awards’ın yapılacağı tarih ortaya çıktı. The Game Awards, yıllardan beri yapılıyor ve bu etkinlikte yılın en iyi oyunları belli oluyor. Geçen sene yapılan etkinlikte yılın en iyi oyunu Elden Ring olmuştu.

the game awards 2023 2

Bu sene ise etkinlikte çokça aday yer alıyor. The Game Awards’da sadece yılın oyunu seçilmiyor bunun dışında oyunlar farklı kategorilerden de aday olabiliyor. Bu sene yapılacak The Game Awards’ın yapılacağı tarih de belli oldu.

The Game Awards, Ne Zaman Düzenlenecek ?

Oyun dünyasındaki en büyük etkinliklerden olan ve her yıl düzenlenen etkinliklerden biri olan The Game Awards’ın bu sene için çıkış tarihi belli oldu. Bu seneki The Game Awards’da, 30’dan fazla kategori yer alacak. Bu kategorilerdeki seçimlerdeki oyunların, %10’u hayran oyu ile %90’ı ise jüri oyu ile belli olacak. Bu 30 kategoriden en büyüğü olan yılın oyunu kategorisinde ise 6 aday yer alacak.

the game awards 2023 3

Bu 6 oyun, Resident Evil 4, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Alan Wake 2, Super Mario Bros. Wonder ve The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom oldu. The Game Awards’ın yapılacağı tarih ise 7 Aralık olarak olarak açıklandı. The Game Awards etkinliğini, seyirciler Youtube ve Twitch’ten canlı izleyebilecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler