Perşembe, Nisan 18, 2024

The Invincible 2022 Yılına Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Invincible, Eylül 2020’de eski CD Projekt Red ve Techland geliştiricileri tarafından duyuruldu.

Starward Industries’in birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu The Invincible ertelendi.

the invincible video game poster 4k 1280x720 785676 mm 90

Polonyalı stüdyo Starward Industries, Stanislaw Lem’in romanına dayanan ilk projesi The Invincible‘ın ek fon aldığını duyurdu. Ancak oyun, başlangıçta tasarlandığı gibi 2021’de gelmeyecek. Retro-fütüristik birinci şahıs bilim kurgu gerilim filmi 2021’de bekleniyordu.

Ancak kesin bir çıkış tarihi yoktu. Son zamanlarda geliştiriciler üretim programını değiştirerek sürüm penceresini sessizce 2022’ye kaydırdılar. Ekibe göre, projenin artan bütçesi nedeniyle böyle bir karar alındı.

The Invincible için ekstra para, stüdyoya 700.000 $’dan fazla kazandıran ek bir Starward hisseleri ihracı yoluyla toplandı. Artık geliştiriciler, projelerindeki içerik miktarını artırmak için yayını ertelemeye karar veriyor. Starward Industries, daha fazla tam zamanlı çalışan işe almayı ve diğer şirketlere daha fazla iş için dış kaynak sağlamayı planlıyor. Ek olarak, oyun için daha iyi testler, yeni dil çevirisi ve artan pazarlama maliyetleri planlanıyor.

Kahramanın düşman bir dünyada hayatta kalması ve seleflerine ne olduğunu öğrenmesi gereken Regis 3 gezegenine yapılan bir uzay yolculuğundan bahseder. Konu, Stanislav Lem’in ilk kez 1964’te yayınlanan Yenilmez romanına dayanıyor. Geliştiriciler, oyunun tam bir rekreasyondan ziyade orijinal kitaba dayanan yeni bir hikaye olduğuna dikkat çekti.

Yaratıcılar, The Invincible‘ı oyun ve atmosfer açısından gerçekten benzersiz kılmak için çoğunlukla Alien: Isolation ve Firewatch’tan ilham aldıklarını açıkladılar. Oyunun temel özelliklerinden biri, ağırlıklı olarak oyuncunun kararlarına dayanan doğrusal olmayan bir hikaye olacak. Geliştiricilere göre, The Invincible’ın birkaç farklı sonu bile olacak.

Oyunun hala net bir tarihi yok ama 2022 yılına kesin olarak ertelendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler