Cuma, Mart 29, 2024

The King of Fighters XV Mai Shiranui Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

SNK, en yeni The King of Fighters XV çıkışının hemen öncesinde 13. oynanabilir karakteri Mai Shiranui fragmanını yayınladı.

Oyun 2021 yılı içerisinde çıkacak. Çıkış yapacağı platformlar henüz açıklanmadı.

the king of fighters xv 04 07 21 1

Mai, bu son turnuvaya katılacağını zaten bildiğimiz dövüşçülerden biri. Ocak 2021’de resmi açıklamada yer alan insanlardan biriydi. Ancak, o zamanlar hamlelerinin nasıl görüneceği konusunda pek iyi bir fikrimiz yoktu.

Özel videosu çok daha ayrıntılı. Başlamak için, Mai’nin KOF XV fragmanında sevgilisi Andy Bogard ve kardeşi Terry’ye karşı bir tur başlatmaya hazırlandığını izliyoruz . Daha sonra hayranlarını kullanırken ve karşılık vermek için ateş ederken izliyoruz. Kaochousen ve Ryuuenbu gibi saldırılar geri dönmüş gibi görünüyor.

Daha önce yayınlanan karakterler ise; Shun’ei, Meitenkun, Benimaru Nikaido, Iori Yagami, Joe Higashi, Kyo Kusanagi, Chizuru Kagura, Andy Bogard, Yuri Sakazaki, Terry Bogard, Yashiro Nanakase ve King.

The King of Fighters XV, bunun gibi teknik bir dövüş oyunu için gerekli olan kadro ve telgraf hareket setleriyle takımın biraz daha eğlenceli olmasını sağlayan bazı renkli grafiklere sahip. Oyun, Shun’ei ve onun gizemli güçlerini genç yaşta nasıl elde ettiği etrafında dönen bir ana kampanya içerecek. Oyunun ayrıca kadrodaki diğer karakterler için bir hikayesi olacak.

Karakter fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler