Perşembe, Nisan 25, 2024

Crysis Remastered, Ücretsiz Yeni Nesil Güncelleme Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

CryTek tarafından yapılan bir duyuruda, Crysis Remastered için ‘Konsol Güncellemesi’ beraberinde bir dizi geliştirme ve ekleme getiriyor. Bir dizi bug düzeltmesinin yanı sıra, PlayStation 5 oyuncuları artık kendilerine sunulan üç moddan birisini seçiyor. 1080p ve 60 FPS’de performans modu, 1080p ve 60 FPS’de kalite modu ve son olarak 1440p ve 60 FPS’de Ray Tracing modu olarak adlandırılıyor.

Crysis Remastered Ucretsiz Yeni Nesil Guncelleme Aliyor 1

Xbox Series X‘de benzer seçenekler görüyor, ancak Kalite modu bu platform için 60 FPS ve 2160p oluyor. Son olarak Series S’deki performans modu aynı kalırken, Kalite ve Ray Tracing modları çözünürlük olarak Xbox Series X ile eşleşiyor ancak kare hızını 30 FPS’e düşürüyor.

Crysis Remastered Ucretsiz Yeni Nesil Guncelleme Aliyor 2

Bu güncellemedeki diğer eklemeler arasında, daha önce yalnızca PC üzerinden oynanabilen ‘Ascension Level‘ ve tercih edenler için Nanosuit kontrolleri yer alıyor.

Crysis Remastered, birçok yeni hayranın orijinal PC oyununu daha modern geliştirmelerle deneyimlemesi için bir yol sundu. Bu yeni güncelleme, bu oyunu daha fazla parlatmaya yardımcı oluyor ve çıkışından 13 yıl sonra ona yeni bir renk katıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler