Cuma, Mart 29, 2024

NVIDIA Reflex, Overwatch’a Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Overwatch’ı NVIDIA Reflex ile birlikte çalıştırdığınızda gecikmeye yüzde 50 oranında bir azaltma sağlıyor. Testlerde, oyunu 1440p / 144Hz’de çalıştıran bir GTX 1660 Super toplam sistem gecikmesi 63ms’ye kadar ulaşıyor. Ancak, Reflex’i açtığınızda bu gecikme 31ms’ye kadar düşüyor. RTX 2060 Super ekran kartında bu gecikme 47ms’den 24ms’ye, RTX 3080 ekran kartında ise 26ms’den 16ms’ye düşüyor.

NVIDIA Reflex Overwatcha Geldi 1

GTX 900 serisi ya da daha üzeri bir ekran kartına sahip olan Overwatch oyuncuları, bugün itibariyle Overwatch’da yayınlanan NVIDIA Reflex’den yararlanabiliyor.

İyi haberler sadece bununla sınırlı kalmıyor. NVIDIA Reflex yakın zamanda birçok başka oyuna daha geliyor. Facepunch Studios’dan Rust ve One More Level’dan Ghostrunner için yakın zamanda NVIDIA Reflex özelliği tanıtılıyor. Reflex’in bu oyunlarda henüz ne kadar etkisinin olacağı bilinmiyor.

NVIDIA Reflex Overwatcha Geldi 2

NVIDIA Reflex, şu anda en çok oynanan ilk on rekabetçi nişancı oyununun çoğunda ve diğer birkaç büyük oyunda uygulandı. NVIDIA Reflex, bazı popüler oyun monitörlerinde ve oyun farelerinde bulunan Reflex Latency Analyzer ile daha da geliştirilebiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler