Cuma, Mart 29, 2024

The Last of Us 2, Minimum 100 GB Boş Alan İstiyor! 😮

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili PlayStation beyciğim, oyuncular tarafından uzun zamandır merak edilen The Last of Us 2 yükleme boyutunu nihayet ortaya çıkardı. Oyunun yüklenmek için istediği boş depolama alanı çok fazla fakat bu beklenen bir şeydi.

The Last of Us 2 kurulum boyutu, 100 GB’lık bir depolama alanı talep ediyor, tek oyunculu tekli bir deneyim almak için sabit diskiniz mevcut kullanılabilir alanının büyük bir çoğunluğunu The Last of Us 2 beyciğime bağışlamanız gerekecek.

PlayStation Store: 1 Oyuncu için iki disk!

PlayStation Store tarafından yapılan resmi açıklamada şirket, oyunun fiziksel sürümü hakkında şunları dile getirdi: “1 oyuncu, 2 disk. Minimum 100 GB.” Bu da demek oluyor ki ilerleyen zamanlarda oyunun dosya boyutu artabilecek ve sırf The Last of Us 2 için maksimum iki disk feda edabileceksiniz.

The Last of Us 2, 100GB Boyuta sahip tek oyun değil

The Last of Us 2, oyun konsollarında 100 GB’lık depolama alanı isteyen tek oyun değil. Rockstar Games’in Red Dead Redemption 2 oyununun, Xbox One ve PlayStation 4 konsollarında 100 GB ve üzeri bir depolama alanı ile piyasaya sürüldü; yükleme boyutu yalnızca yamalar ve Red Dead Online’ın eklenmesi ile artmıştır. Final Fantasy 7 Remake’in son sürümü bile 100GB; bu büyük yüklemeler sayesinde yükseldi.

The Last of Us 2 Ne Zaman Çıkacak?

The Last of Us 2 şu anda daha önce belirsiz bir gecikmenin ardından 19 Haziran 2020 gibi yayın tarihi için planlanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler