Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Last of Us 2 Remastered Yükseltme Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Naughty Dog tarafından sunulan belki de en iyi oyun olan The Last of Us serisi, kısa süre önce bir güncelleme daha aldı. Seriye The Last of Us 2 Remastered sürümü eklendi. Yeni sürümle beraber oyun yeni nesil konsollar tarafından da desteklenmeye başladı.

Oyunun PS5 versiyonu için fiyatlar da belli olmuştu fakat oyuna sahip olan kullanıcılar için sürpriz bir haber geldi. Eğer oyuna sahip olan kullanıcılar için büyük bir indirim duyurdu.

The Last of Us 2 Remastered Yükseltmesi için %83 İndirim

Oyuna sahip olmayan kullanıcıların yeni sürüm için 899 TL gibi bir ödeme yapmaları gerekiyordu. Resmi PS Store fiyatı bu olsa da oyuna sahip olan kullanıcılar sadece 150 TL ödeyerek yeni sürüme yükseltme yapabilecek. %83 oranında indirimle beraber oyuna erişebileceksiniz.

İndirim için herhangi bir süre sınırı gözükmüyor ama Sony bu konuda bir karar değişikliği yapar mı bilemiyoruz.

The Last of Us 2 Remastered

Daha önce denenmemiş No Return modu, yeni nesil konsollar için özel olarak hazırlanmış olan grafikler, kilidi açılabilir kahramanlarla oyunu deneyimle gibi ek fırsatlar düşünüldüğü zaman The Last of Us 2 Remastered için bu fiyat gayet makul kalıyor.

Oyunun çıkış fragmanını da hemen aşağı ekleyelim ve yeni sürümü deneyimleyeceklere şimdiden iyi iyi oyunlar dileklerimizi iletelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler