Perşembe, Mart 28, 2024

The Last of Us Part 1 Remake için Duyuru Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zamanda bir dizi projesiyle de karşımıza çıkmasını beklediğimiz The Last of Us serisi için güzel bir haber daha geldi. The Last of Us Part 1 Remake versiyon olarak birinci part oyunun yeniden çıkış yapacağı duyuruldu.

Oyunun remake yani yenilenmiş olan versiyonunun hangi platformlar için geleceği de ortaya çıkmış durumda. Aslında çok bir sürpriz olmadığını da söylemek lazım.

The Last of Us Part 1 Remake Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Başta yeni nesil konsollara gelecek olmasıyla heyecan yaratan oyunun, grafiksel anlamda yenilenmesi bekleniyor.

Hikaye ve oynanış açısından çok büyük farklar beklenmiyorken, grafiksel açıdan ise oyunun yeniden düzenlenmesi söz konusu olacak.

Zaten biz de bunun için Remake sürüm olarak değerlendirdik. Yapılan duyuruya göre yeni Remake sürümünün ilk çıkışı ise 2 Eylül tarihinde olacak. Oyun 2 Eylül 2022 tarihinde PS5 oyun konsolları için gelecek.

Hemen sonrasında ise PC için de çıkış yaptığını göreceğiz. Ama burada PC sürümü için yayın tarihinin ne zaman olacağı konusunda bir bilgi verilmediğini de ekleyelim.

Muhtemelen Kış aylarına doğru oyunun PC sürümü için de net tarihlerin belirlenmesi durumu söz konusu olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler