The Last of Us Part II tekrardan ön satışa çıkarıldı
Oyunun yapımcı firması Naughty Dog ve yayıncı firma Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamalar ile oyunun 19 Haziran tarihinde çıkacağı haberi oyunculara verildi. Kısa bir süre önce ön satışları durdurulan oyun tekrardan ön satışa çıkarıldı. PlayStation 4 için çıkacak olan Oyun Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerini oyunculara sunacak.
Çıkış tarihi verilen bir diğer oyun ise yapımcılığını Sucker Punch Productions'un üstlendiği Ghost of Tsushima oldu. Ghost of Tsushima oyunu ise 17 Temmuz'da çıkış yapacak.
Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios patronu Hermen Hulst, koronavirüs salgını devam ederken böyle bir işe imza atarak ve sıkı bir şekilde çalışarak yapılan bu oyunlar için gurur duyduğunu ve her iki oyun firmasını da tebrik ettiğini açıkladı.


Karantina günleri devam ederken böyle haberler duymak gerçekten heyecan verici. Tabi biraz daha beklememiz gerekecek. :)