Cuma, Nisan 19, 2024

The Medium Oynanış Videosu Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sizi korkutacak bir oyun mu istiyorsunuz? The Medium tam size göre bir yapım olacak. Psikolojik korku oyunu temalı olacak yapım, çok kısa bir süre içerisinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

28 Ocak, yani yarın çıkış yapacak olan oyun için etkileyici bir oynanış videosu da yayınlanmış durumda. Açıkçası bu video oyun öncesinde, nasıl bir oyunla karşılaşacağımız konusunda önemli bir fikir veriyor.

The Medium için ilk oynanış videosu

Yaklaşık 8 dakikalık olan oynanış videosunda, bir hayli karanlık bir ormanda kendimizi buluyoruz ve bir köpeğin bize getirdiği ayakkabı ile hikayeye başlıyoruz. Biraz korkusuz gözüken ana karakterimiz sadece elinde bir fener, ısız ve zifiri karanlık ormanda köpeği takip ediyor.

E tabii ki amaçta tam olarak oyuncuları korkutmak olunca zifiri karanlığı doldurmuşlar diyebilirim. 🙂 Tabii ki karanlık bir ormanda yaptığımız yolculuk bu kadar masum devam etmiyor. Sonunda bir ceset karşınıza çıkıyor ve asıl korku bundan sonra başlıyor. Garip sesler, doğaüstü olaylar falan filan derken kendinizi kaçarken buluyorsunuz.

Korku yönünün ağır basacağına emin olduğumuz oyunun yarın çıkış yapacağını biliyoruz ama oyun her platformda olmayacak. Sadece Windows, Xbox Series S ve Series X için oyunun yayınlandığını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler