Cuma, Mart 29, 2024

The Nioh Collection PlayStation 5 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony Interactive Entertainment The Nioh Collection, PlayStation 5’e geleceği duyuruldu.

Oyun, 5 Şubat 2021’de PlayStation 5 için çıkışını yapacak.

Nioh 2 1

nioh2 00

Nioh ve Nioh 2, her iki oyunu 4K desteği ve saniyede 120 kare sunabilecek. Her oyun tüm DLC’leriyle birlikte paketlenecek ve serideki ikinci girişin sahipleri ücretsiz yükseltme alabilecek. Her remaster, franchise’ın dördüncü yıldönümü münasebetiyle ayrı ayrı veya tam Nioh Koleksiyonunun bir parçası olarak satın alınabilecek.

Nioh Remastered, Nioh 2 Remastered ve The Nioh Collection için ön siparişler önümüzdeki hafta 20 Kasım 2020’de PlayStation Store’da yayınlanacak. PS5 sürümü ayrıca konsolun Etkinlikler işlevselliğinden, dokunsal geri bildirimden ve uyarlanabilir tetikleyicilerden, PS4 oynatıcılarla çapraz oynatma ve 3D ses gibi birçok desteği de sunacak.

Lee, ‘Ninja Takımı adına, bu uzun ve harika yolculukta Nioh serisini ve ekibimizi desteklediğimiz için içten minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum. Minnettarlığımızın bir göstergesi olarak, Nioh serisini kutlamanın daha iyi bir yolu olmadığını düşündük. Hem eski oyuncular hem de yeni oyuncular için en yeni donanımı kullanmanın keyfini çıkarmak için tüm hikayeyi yeniden düzenlemekten çok yakın ve değerli.’ diye belirtti.

The Nioh Collection duyuru videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler