Pazartesi, Mayıs 20, 2024

The Sims 5 için Yeni Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Sims 4, kısa süre önce ücretsiz bir şekilde oyunculara açıldı. Başarılı hayat simülasyon oyununun ücretsiz olarak sunulmasının en büyük nedeni ise The Sims 5 yapımının geliştirme aşamasında olmasıydı. Aynı zamanlarda resmi olarak duyurusu yapılan The Sims 5 için gelişmeler de devam ediyor.

Tüm hızıyla geliştirme çalışmaları devam eden oyundan yeni bilgiler paylaşıldı. Oyun için paylaşılan yeni video, beklentilerin bir tık daha artmasına neden oldu. Zira videoda bahsedilenler, oyunda önemli gelişmeler olacağını işaret ediyor.

The Sims 5, Çok Daha İddialı Bir Oyun Olacak

Paylaşılan bilgilere göre Project Rene kod adıyla geliştirilen yapımda, çok daha iddialı ve gerçekçi grafikler göreceğiz.

Yeni animasyonlar, gelişmiş aydınlatmalar ile gölgeler, karakterin ruh halini gösteren hareket sistemi, gelişmiş duygusal durum animasyonları ve daha kapsamlı bir hikaye anlatımı göreceğiz.

The Sims 5

Oyunda, oyuncular artık mahalleriyle de daha fazla etkileşim içerisine girebilecek. Evlerinin önlerinde yer alan bahçeleriyle günlü rutinler için uğraşabilecek ve daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olacak.

Tüm bunlardan anladığımız Sims 5, çok daha kapsamlı bir hayat simülasyon oyunu olacak. Zaten seri alanında en çok oynanan oyunlar arasında geliyor. Yıllar sonra gelecek olan devam yapımında da çıtanın çok daha yükseğe taşınması gayet normal bir durum olarak değerlendirilebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler