Perşembe, Nisan 25, 2024

The Smurfs: Mission Vileaf, Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Microid ve geliştirici OSome Studio, 3D platform oyunu The Smurfs: Mission Vileaf için oynanış fragmanı yayınladı.

Oyun, 26 Ekim’de PS4, Xbox One, Switch ve PC için akabinde 2022’de PS5 ve Xbox Series için çıkış yapacak.

news the smurfs mission vileaf discover the incredible power of the smurfizer in a brand new trailer 2

Bir kez daha sevgili Şirin arkadaşlarımızın Gargamel’in şeytani planlarından kurtulmanın bir yolunu bulması gerekiyor! Karanlık laboratuvarında, kötü büyücü Gargamel, Vileaf adında kötü bir bitki yaratmasına izin veren bir formül keşfetti.

Bu bitki, Şirinleri kendine çekebilen ve onları bitkisel tuzaklara hapsedebilen “Viletrap” tohumları üretir! Ancak bu Viletrap bitkileri, özellikle sarsaparilla tarlaları için oldukça zehirli olduklarından, orman için de büyük bir tehlikedir!

Oyunun tanıtım yazısı

Bu çok önemli görev için oyuncular, Hefty, Smurfette, Brainy ve Chef’den oluşan bir as Smurf takımının kontrolünü ele geçirecekler! Kahramanlarımız, Handy Smurf’tan devrim niteliğinde bir buluş olan Smurfizer adlı çok kullanışlı bir araca güvenebilirler. Smurfizer, Şirinlerin karşılaştıkları düşmanlardan kurtulmalarına, Vileaf’tan etkilenen bitkileri iyileştirmelerine, daha yükseğe zıplamalarına, havada süzülmelerine veya dalış yapmalarına izin verir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler