Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Witcher 3 Geliştiricilerinden Yeni Oyun: Dawnwalker

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı oyunlar vardır ki oyun dünyasında kalıcı yer edinir ve eskimez. İşte The Witcher 3 tam da böyle yapımlardan birisi. Kalıcı bir oyuncu kitlesine ulaşan ve en iyi oyunlar listelerinde de üst sıralarda yer alan bir yapımdan söz ediyoruz. İşte bu oyunu ortaya çıkaran geliştirici ekibin, oyun dünyasına yeni bir armağanı var. Kısa süre önce yapılan duyuru ile beraber geliştirici ekip kendi projeleri olan Dawnwalker oyunu için duyurusunu yaptı.

CD Projekt RED ekibinde yer alan ve Witcher 3 oyununun yanında Cyberpunk 2077 projesinin geliştirilmesinde de görev almış geliştiricilerin yeni kurduğu firmanın ilk oyunu olacak Dawnwalker, daha şimdiden çok konuşulacak gibi duruyor.

Dawnwalker Oyunu Çok Yakında Geliyor

CD Projekt RED kadrosundan ayrılan ekip tarafından kurulan Polonya merkezli Rebel Wolves Stüdyo yaptığı duyuruda yapımın RPG türünde bir oyun olacağı ortaya çıktı.

Bunun dışında oyun için daha fazla teknik bilginin ise paylaşılmadığını gördük. Sadece sosyal medya üzerinden yayınlanmış olan yeni bir poster paylaşımı var.

Bu poster paylaşımında fantastik bir savaş figürü karşımıza çıkıyor. Elinde kılıç tutan bir karakterin bulunduğu paylaşımda tamamen kırmızı bir arka plan ve üzerinde siyah bulutların öne çıkarıldığını görüyoruz.

Dawnwalker oyunu

Paylaşılan konseptte yer alan temaya bakacak olursak oyun mitolojik bir konuyu benimseyecek. Tabii ki oyun hakkında daha fazla bilgi elde etmek adına firmanın yapacağı yeni paylaşımları beklememiz gerekecek.

Şunu da söylemek gerekiyor ki oyunda sadece The Witcher 3 geliştirici ekibinin yer alması bile beklentileri arttırdı ve heyecan yarattı. Artık ilerleyen günlerde nasıl bir yapımla karşılaşacağımız konusunda daha fazla bilgi elde edeceğimizi düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler