Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass Ocak 2024 Oyunları Belli Oldu! F1 Sürprizi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass için Ocak ayının başında ilk parti oyunlar açıklanmıştı. Açıklanan ilk oyunlar ilgi çekmiş ama sayı olarak da biraz düşük bulunmuştu. Şimdi de ayın ikinci yarısında verilecek olan oyunlar belli oldu. Xbox Game Pass Ocak 2024 ikinci parti oyunlarına baktığımız zaman bu kez sürpriz bir oyunun da listeye eklendiğini görüyoruz.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve yeni verilecek olan oyunlarla veriliş tarihlerine ayrıca değerlendirmeye alalım.

Xbox Game Pass Ocak 2024 Oyunları ve Veriliş Tarihleri

Listeye geçeceğim ama önce şunu belirtelim ki bu ay yayınlanan listede en çok dikkat çeken oyun F1 2023 oldu. Yakın zaman önce piyasaya çıkmış olan oyun, F1 oyunları içerisinde en iddialı yapım diyebiliriz. Bunun dışında diğer tüm oyunlar için listeyi de hemen aşağı ekliyorum.

Xbox Game Pass Ocak 2024 Oyunları

Xbox Game Pass Ocak 2024 Oyunları Hangileri?

  • Persona 3 Reload – 2 Şubat
  • F1 2023 – 18 Ocak
  • Turnip Boy Robs a Bank – 18 Ocak
  • Palworld – 19 Ocak
  • Brotato – 30 Ocak
  • Go Mecha Ball – 25 Ocak
  • Anuchard – 6 Şubat

16 Ocak tarihinden sonra yeni oyunlar kullanıcılara sunulmuş olacak. Ocak ayının sonunda platformdan ayrılacak olan oyunun da belli olduğunu belirtelim.

31 Ocak tarihinde Hitman World of Assassination oyununun platformdan ayrıldığını görmüş olacağız. Şu an için farklı bir oyunun platformdan ayrılması beklenmiyor. Ay içerisinde değişiklik olur mu olmaz mı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler