Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Oyuna Doyacağız: Ubisoft+ Premium Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun oynamayı severler için sürekli yeni bir alternatif sunuluyor. Özellikle burada abonelik servislerinin başı çektiğini görüyoruz. PS Plus, Xbox Games Pass, Amazon Prime Game, EA Play derken giderek sayı artmaya başladı. Şimdi de Ubisoft bu konuda önemli bir adım attı ve Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC servisleri için duyuru gerçekleştirdi.

Yeni yüzü ile yepyeni bir abonelik servisi ile karşı karşıyayız. Ubisoft’un kullanıcılar için yapacağı sürprizler bir tarafa servisin ücretlerinin ne kadar olacağına ilişkin bilgiler de var.

Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC Neler Sunacak?

Aslında bakarsanız Ubisoft için bu ilk adım değil. Firmanın ilk oyun servisini 2019 yılında görmüştük. O dönem Uplay Plus adıyla sunulan servis çok fazla öne çıkmamış ve sonrasında Ubisoft Plus olarak değiştirilmişti.

Şimdi bir kez daha isim değişikliği yapıldı ve yeni servisler için duyuru gerçekleştirildi. Yeni servisler içerisinde en öne çıkan paket Ubisoft+ Premium paketi olacak. Bu paketi satın alan kullanıcılara firma, tüm Ubisoft oyunları için ilk günden itibaren erişim imkanı sunacak.

Erken erişime açılan oyunları da kullanıcıların denemesi durumu söz konusu olacak. Uygulamanın ilk olarak Prince of Persia The Lost Crown oyunu için geçerli olacağını belirtelim. 18 Ocak tarihinde sunulacak olan oyun, erken erişim olarak abonelere sunulacak.

Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC

Bu paketi satın almak isteyen kullanıcıların aylık olarak da 17,99 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekecek. Fiyat ülkemiz için yüksek gibi gelse de eski oyunlara da erişim sağlanacak olması, durumu dengeliyor.

Ubisoft+ Classics PC paketi ise biraz daha ucuz bir abonelik paketi olarak sunulacak. PS Plus Extra ve Deluxe kullanıcılarına ücretsiz olan servis PC oyuncularına 7,99 dolar karşılığında sunulacak. Classic aboneliği de eski oyunlara erişim sunulmasını sağlayacak.

Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC

Eski dediysek oyunlar içerisinde Far Cry 6 ve Rainbow Six Siege gibi yapımlar var. Yani neye göre ya da kime göre eski tartışılır.

Yeni servislerin kesin Türkiye fiyatları için bir süre daha bekleyeceğiz. Yerel fiyatlandırma olmazsa, kur farkından dolayı paketlerin çok ucuz olmayacağını söyleyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler