Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Witcher Serisi Zamlardan Nasibini Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun fiyatlarının ne kadar hızlı değiştiğini net olarak görüyoruz. Son dönemde zamlar adeta gündemi sarsmış durumda. Önce Steam’de satılan popüler 3 oyunla başlayan zamlar, hemen sonrasında Sony oyunlarına gelen zamlarla devam etti. Bunların ardından gelen Epic Games zamları ile beraber iyiden iyiye oyun fiyatlarının da değişmeye başladığını gördük. Kötü haberler de gelmeye devam ediyor. Bu kez popüler oyun serisi The Witcher için yeni bir zam haberi paylaşıldı.

The Witcher Serisinin Fiyatları Nasıl Değişti?

Aslında yakın zamana kadar The Witcher serisinin fiyatları bir hayli makul gidiyordu. İndirim dönemlerinde düşen fiyatlarla beraber çok düşük bütçeye seriye erişebiliyordunuz. Fakat o günler eskide kaldı zira gelen son zamlar bir hayli dikkat çekici.

Serinin ikinci oyununa Steam üzerinden gelen zam %735 seviyelerinde. 30 TL seviyesinde satış fiyatı olan oyunun 260 TL civarlarında bir fiyata çıktığını görmekteyiz. Son fiyatları değerlendirdiğimiz zaman zamlar, korkutucu seviyeye geldi diyebiliriz. Serinin tüm oyunları için eski ve yeni fiyatları da hemen aşağı ekleyelim.

The Witcher

  • The Witcher 3 Wild Hunt Standart Paket – 250 TL yerine %116 zamla beraber 539 TL
  • The Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine – 119,99 TL yerine %116 zamla beraber 259 TL
  • The Witcher 3 Complete Edition – 400 TL yerine %67 zamla beraber 669 TL
  • The Witcher 2 – 31 TL yerine %730 zamla 259 TL
  • The Witcher Enhanced Edition – 18 TL yerine %617 zamla 129 TL

Görünen o ki fiyatların yukarı doğru seyri de devam edecek. Artık fiyatlara nerede dur denir ya da tüm yapımlar bundan etkilenir mi onu zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler