Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Prenses Peach’in Kendi Oyunu Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Prenses Peach’in kendi oyunu geliyor. Uzun zamandır Mario serisinde yer alan Prenses Peach’e özel oyun gelecek. Prenses Peach’i, ilk kez, 1985’te Nintendo Entertaiment System (NES) için çıkan Super Mario Bros oyununda görmüştük.

princess peach 2

 

Bu oyunda Mario, düşmanlarını alt ederek kalelerde Prenses Peach’i bulmaya çalışıyordu. Şimdi ise Nintendo, Prenses Peach’e özel oyun yapacak.

Prenses Peach’in Özel Oyunu Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Prenses Peach’in kendi oyununa sahip olacağı Nintendo Kazanç Bülteninde kesinleşti. Raporda, oyunun açıklaması için Prenses Peach, yeni bir oyunda ana karakter olarak oynayacak yazıyordu. Yazana göre oyun 2024’te çıkış yapacak. Raporda oyunla ilgi başka bir bilgi yer almıyor.

princess peach 3 1

Bunun dışında oyunun Nintendo Switch için mi yoksa Nintendo’nun yapmaya hazırlandığı yeni konsolu için mi çıkacağını bilmiyoruz. Bu Prenses Peach, oyununu ilk kez Nintendo Direct’te görmüştük. Oyunun ismi ise henüz belirlenmedi. Nintendo Direct’te de oyunu “Untitled Princess Peach Game” ismi ile görmüştük.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler