Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Thermaltake, 4090 GPU ile Uyumlu Tower 200 Mini Kasayı Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Thermaltake, özel bir mini-ITX kasası olan The Tower 200 Mini Chassis’i piyasaya sürüyor. 4090 grafik kartı ve 280 mm AIO radyatör desteğine sahip kompakt bir kasa ile karşı karşıyayız. Kompakt bir kasa olarak The Tower 200, yerden tasarruf etmenin yanı sıra üst düzey donanım desteğinden ödün vermeme avantajına da sahiptir.

The Tower 200, panoramik görünümünü ve termal performansını korumak için ön TG panelini koruyor ve daha iyi soğutma performansı için iki adet 140 mm CT140 fana gelirken, hem sol hem de sağ tarafları delikli panellerle değiştiriyor. Tower 200, görünüm ve performans açısından ihtiyaçlarınızı karşılayan güçlü bir mini-ITX kasa.

Tower 200, seleflerinin ikonik dikey gövde tasarımını koruyarak daha küçük bir ayak iziyle oyun ve çalışma alanınıza esneklik sağlar ve engelleri azaltır. The Tower 200’ün iyi tasarlanmış hava akışı, bir mini-ITX kasanın soğutma performansıyla ilgili yaygın endişeleri ortadan kaldırır. Sol, sağ ve alt taraftan soğuk hava girişleri ile üst ve arka taraflardaki sıcak hava çıkışları iç sıcaklığı her zaman düşük tutma konusunda iddialı.

Tower 200

Üstte bir adet önceden takılmış CT140 140mm PC Soğutma Fanına ve arkada bir diğerine sahip olan Tower 200 ek olarak, kullanıcıların farklı bileşenler takarak aktif bir soğutma sistemi oluşturmasına olanak tanır. Sağ tarafta, Tower 200 iki adede kadar 120/140 mm fanı veya 280 mm AIO radyatörü destekleyebilir. Ayrıca, çıkarılabilir fan braketi kurulum sürecini kolaylaştırır ve çıkarılabilir fan filtreleri toz koruması sağlar.

Tower 200 bir mini-ITX kasa olmasına rağmen, yine de iyi bir donanım desteği için optimize edilmiştir. Tower 200, 200 mm’ye kadar yüksekliğe sahip bir CPU soğutucusu, 380 mm’ye kadar uzunluğa sahip bir GPU ve 220 mm’ye kadar uzunluğa sahip bir güç kaynağı barındırabilir. The Tower 200’ün kapasitesi, 4090 GPU ve standart boyutlu bir PSU için mevcuttur ve kullanıcıların en yeni nesil üst düzey bileşenlerle bir PC oluşturmasına olanak tanır.

Ek olarak Tower 200, kullanım veya taşıma sırasında GPU’nun sallanmasını önlemek için bir GPU sabitleyici içerir. G/Ç Bağlantı Noktaları, gerektiğinde doğrudan erişim sağlayan iki USB 3.0, bir USB 3.2 Gen 2 Tip C ve bir HD Ses ile birlikte gelir. Üstelik The Tower 200’ün görsel efektini yükseltmek isterseniz ayrı satılan 3.9” TFT-LCD panel kiti bulunmakta. LCD, bileşenlerin gerçek zamanlı bilgilerini, zaman modunu ve hava durumu modunu görüntüleyebilir ve hatta TT RGB Plus 2.0 yazılımını kullanarak herhangi bir resim veya GIF yükleyebilirsiniz.

Tower 200

The Tower serisine yeni eklenen The Tower 200, dikey gövde tasarımına, iyi tasarlanmış termal performansa ve 4090 adede kadar grafik kartını ve 280 mm radyatörü destekleyebilen özelliklere sahip bir mini-ITX kasasıdır. Tower 200, hem kompakt boyut hem de etkili performans elde etmek isteyenler için uygun, küçük ama güçlü bir kasa.

The Tower 200 Mini Tower Kasanın Özellikleri:

Klasik Dikey Gövde Tasarımı

Tower 200, kasanın daha küçük bir ayak izine sahip olmasını sağlayan, esneklik sağlayan ve oyun ve çalışma alanınızdaki engelleri en aza indiren dikey gövde tasarımıyla önceki modellerin ikonik hatlarını koruyor.

Sağda 280 mm Radyatöre Kadar Destekler

Küçük boyutuna rağmen, Tower 200 herhangi bir ödün vermeden yüksek soğutma performansı sunuyor. Sağ tarafta kasa içindeki sıcaklığı etkili bir şekilde azaltan ve optimum sistem performansını koruyan 280 mm’ye kadar radyatörü destekler.

Önceden Kurulmuş İki CT140 PC Soğutma Fanı

Tower 200, iyi soğutma performansı sağlamak için biri üstte ve diğeri arkada olmak üzere iki adet 140 mm PWM fana sahiptir.

Yükleme yönteminizi seçin

Sağ tarafta, Tower 200, iki adet 120/140mm fanı veya 280mm radyatörü destekleme kapasitesine sahip. İşlemi basitleştiren çıkarılabilir fan braketi sayesinde kurulum çok kolaydır.

Hava Girişi ve Egzoz

İnsanların bir mini-ITX kasanın soğutma performansıyla ilgili endişeleri olabilir. Ancak The Tower 200 bu endişeleri girmek adına, iç sıcaklığı her zaman düşük tutmak için iyi tasarlanmış soğuk hava girişlerine ve sıcak hava çıkışlarına sahip.

Tower 200

Mükemmel Toz Koruması

Tower 200’ün arkasında, iç iki yanında ve iç alt katmanında çıkarılabilir fan filtreleri bulunur. Çıkarılabilir filtreler, tozsuz bir ortam sağlamak için toz koruması sağlar.

Donanım Desteği ve Soğutma Çözümü

Tower 200 iyi bir donanım desteğine sahiptir. Maksimum 200 mm yüksekliğe sahip bir CPU soğutucusunu, maksimum 380 mm uzunluğa sahip bir GPU’yu (güç kapağı olmadan), 220 mm uzunluğa kadar bir güç kaynağını, yan braketli iki adet 2,5” SSD’yi ve iki adet 2,5 inçlik SSD’yi destekleyebilir.

Anakart tepsisinin arkasında ”SSD’ler veya iki adet 3.5” HDD (arka fansız). Tower 200 bir mini-ITX kasa olmasına rağmen, yine de iyi bir soğutma için optimize edilmiştir. Kasanın üstünde ve arkasında, termal verimliliği artırabilecek önceden takılmış iki CT140 fanı bulunur. PSU kapağının üstüne ek bir 120 mm veya 140 mm fan takılabilir ve kasanın sağ tarafına 280 mm’ye kadar hepsi bir arada CPU soğutucusu takılabilir.

Kullanışlı G/Ç Bağlantı Noktaları

Gerektiğinde doğrudan erişim sağlamak için üst panele bir USB 3.2 (Gen 2) Type-C ve iki USB 3.0 bağlantı noktası yerleştirilmiştir.

Sökülebilir Modüler Tasarım

Artık erişilemeyen vida köşeleri veya boşlukları yok, Demonte Edilebilir Modüler Tasarım ile kurulum oldukça kolay.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler