Pazartesi, Ekim 21, 2024

Thermaltake, Ceres 300 TG ARGB Mid Tower Kasaları Piyasaya Sürüyor

İddialı kasalarıyla tanıdığımız Thermaltake, iddialı olduğu bir diğer yeni serisi Ceres 300 TG modellerini piyasaya sürmeye başladı. Ceres serisindeki en güncel ATX kasa olarak karşımıza çıkan modeller, bir hayli iddialı özelliklerle dikkat çekiyor.

İlk dikkat çeken kısım ise optimum soğutma için kullanılan mesh panel yapısı. Ceres 300’ün panellerinin %55’inden fazlası, optimum soğutma sağlamak için delikli yapıda. Ayrıca Ceres 300 önde 360/280 mm’ye kadar AIO radyatörü ve üstte 280 mm’ye kadar AIO radyatörü destekleyebiliyor. Bunun da ötesinde, kasalarda Ceres 300’ün olağanüstü soğutma potansiyelini desteklemeye yardımcı olmak için önde ve arkada önceden takılmış üç adet CT140 PC Soğutma fanı bulunuyor.

Ceres 300, çok çeşitli soğutma kurulum seçenekleri sunmakta. Önde iki adet önceden takılmış CT140 ARGB Sync PC Soğutma Fanı ve arkada önceden takılmış bir adet CT140 PC Soğutma Fanı ile donatılmasının yanı sıra, kasa 7 adede kadar 120 mm veya 5 adede kadar 140 mm fanı destekliyor. Önde bir adet 360 mm AIO radyatör ve üstte bir adet 280 mm radyatör kullanmanız da mümkün.

Ceres 300

Dahası, takılı olarak gelen CT140 ARGB Sync PC Soğutma Fanlarının LED’leri ASUS, GIGABYTE, MSI ve ASRock’ın anakart yazılımı tarafından kontrol edilebiliyor ve Ceres 300’ün üstün soğutma performansının keyfini çıkarırken tamamen özelleştirilebilir RGB aydınlatmaya izin veriyor. Sol taraftaki 4 mm temperli cam panel, kullanıcılar tüm donanımı tüm RGB görkemiyle tamamen sergileyebilir.

Ceres 300, üst düzey donanım genişletilebilirliği için büyük destek sağlar. Maksimum 185 mm yüksekliğe sahip bir CPU soğutucusu, 370 mm uzunluğa kadar GPU yerleşimi ve 220 mm uzunluğa kadar bir güç kaynağı barındırabilir.

Ek olarak, Ceres 300’ün içinde grafik kartlarının yatay veya dikey olarak görüntülenmesini sağlayan döner PCI-E yuvaları vardır. Bileşenlerin bakımı için Ceres 300’ün üst, ön, alt, sol ve sağ taraflarındaki çıkarılabilir filtreler yalnızca mükemmel toz koruması sağlamakla kalmaz, aynı zamanda temizlik için kolayca çıkarılabilir.

Ceres 300

Gerektiğinde doğrudan erişim sağlamak için ön panelin yan tarafında iki adet USB 3.0, bir adet USB 3.2 Gen 2 Type C ve HD Audio bağlantı noktası bulunur. Ayrıca, Ceres 300’ü yükseltmek isteyenler için ayrı olarak satın alınabilen 3,9″ TFT-LCD panel kiti de bulunmaktadır.

LCD, bileşenlerin gerçek zamanlı bilgilerini, zaman modunu ve hava durumunu görüntüleyebilir ve hatta TT RGB Plus 2.0 yazılımını kullanarak herhangi bir resim veya GIF.

Panellerin %55’inden fazlası delikli, 360/280 mm’ye kadar AIO radyatörü, önceden takılmış üç CT140 PC Soğutma fanını destekleyen Ceres 300, iddialı soğutma performansına sahip bir kasa arayanlar için ideal bir ATX kasa diyebiliriz.

Ceres 300

Ceres 300 TG ARGB Mid Tower Kasanın Özellikleri:

Muazzam Hava Akışı için Üretildi

Panellerinin %55’inden fazlası deliklidir. Çok sayıda delikli oyuğa sahip Ceres 300 TG ARGB, mükemmel soğutma performansıyla tasarlanmıştır.

Önde 360 mm’ye ve Üstte 280 mm’ye kadar bir Radyatörü destekler

Ceres 300, bileşenlerin soğutulması için pek çok olanak sunar. Kullanıcılar öne 360 mm ve üste 280 mm radyatör yerleştirmeyi seçebilirler.

BENZER:  Kervan Genişliyor: MSI Claw El Konsolu Ortaya Çıktı

Ceres 300

İki adet CT140 ARGB Sync PC Soğutma Fanı ve Bir adet CT140 PC Soğutma Fanı Takılı Olarak Geliyor

Ceres 300 TG ARGB, önde iki adet 140 mm ARGB PWM fana ve arkada bir adet 140 mm PWM fana sahiptir. LED aydınlatma efektleri, anakart destekli yazılımla değiştirilebilir. Kullanıcılar, aynı zamanda olağanüstü soğutma performansının keyfini çıkarırken muhteşem bir RGB aydınlatma gösterisi oluşturabilir.

Fanlarınızı Yapınızla Birleştirin!

CT serisi fanlarımız, kullanıcıların sahip olduğunuz renk şemasına uyması için siyah veya beyaz, RGB veya RGB olmayan arasından seçim yapmasına olanak tanır.

Ceres 300 4 - PC Hocası

Görsel Olarak Hoş, Tamamen İnteraktif

Ceres 300’ünüzü optimum LCD Panel Kitimiz ile yükselterek görsel efektlerini en üst düzeye çıkarın.

3,9” LCD Ekran, gerçek zamanlı bilgileri izlemenize ve TT RGB Plus 2.0 yazılımını kullanarak ekstra yetenek eklemek için herhangi bir resim veya GIF yüklemenize olanak tanır. Ayrıca, aynı LCD ekranlara sahip soğutma bileşenleriyle etkileşim kurmanıza olanak tanır. En son sürüm, kullanıcıların LCD ekranların kullanımını genişletmesi için hava durumu modu ve saat modu içerir.

Temperli Cam Yan Panel

Sol taraftaki 4 mm’lik temperli cam panel, çarpıcı görüntüler sunar ve ayrıca kullanıcıların tüm bileşenleri RGB görkemiyle tam olarak görüntülemesine ve olanak tanır.

Grafik Kartını Dilediğiniz Şekilde Gösterin

Döner PCI-E yuvaları, grafik kartınızı yatay veya dikey olarak monte etme seçeneği sunarak sisteminiz için bol miktarda esnek alan sağlar. Grafik kartınızı dikey olarak takmayı seçerseniz, yükseltici kablo ayırıcıları için bir boşluk vardır ve bu da 90 derecelik bir yükseltici kablo kurulumuna imkan verir.

Hava Girişi ve Çıkışı 

Ceres 300 TG ARGB’nin soğutma performansı, öne önceden takılmış 2 adet CT140 ARGB Sync PC Soğutma Fanı ve arkaya önceden takılmış bir CT140 PC Soğutma Fanı sayesinde dikkat çekici seviyede. Bunun yanı sıra, panellerinin %55’inden fazlası deliklidir ve yüksek miktarda hava akışı sağlanır.

Mükemmel Toz Koruması

Kasanın üstünde, önünde, altında, solunda ve sağında kire karşı mükemmel koruma sağlamak için ince çıkarılabilir filtreler bulunur ve bunlar temizlik için kolayca çıkarılabilir.

Üst Düzey Genişleme İçin Fırsatlar

Ceres 300 TG ARGB Mid Tower kasası iyi bir genişletilebilirliğe sahiptir. Maksimum 185 mm yüksekliğe sahip bir CPU soğutucusunu, 370 mm uzunluğa kadar GPU yerleşimini (radyatörsüz), 220 mm uzunluğa kadar bir güç kaynağını destekleyebilir.

Mükemmel soğutma performansı için optimize edilen kasa, önde önceden takılmış 2 adet CT140 ARGB Sync PC Soğutma Fanı ve arkada önceden takılmış bir CT140 PC Soğutma Fanı ile birlikte gelir; öne ve üste iki adet 140 mm’lik fan veya öne ve üste üç adet 120 mm’lik fan takmayı seçebilirsiniz. Radyatör uyumluluğu için önde 360 ​​mm’ye kadar destekleyebilir ve üst düzey genişletmeler için daha fazla seçenek sunar!

Kullanışlı G/Ç Bağlantı Noktaları

Gerektiğinde doğrudan erişim sağlamak için ön panelin üstüne iki adet USB 3.0, bir adet USB 3.2 Gen 2 Tip C ve HD Ses bağlantı noktası yerleştirilmiştir.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler