Çarşamba, Haziran 26, 2024

Thermaltake Sürükleyici ve Şık Beyaz Yarış Simülatörü Ekosistemini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Thermaltake, oyun dünyasında yeni bir sürükleyici ekosistemler çağına adım atmanın heyecanını yaşıyor. Thermaltake'in COMPUTEX sloganı olan “TT Dünyasına Dalın” ile uyumlu olarak şirket, yeni piyasaya sürdüğü GR500 Yarış Simülatörü Kokpit Beyazı ve Üçlü Yarış Monitör Standı Beyazı ile tamamen sürükleyici bir oyun ortamı sunarak masalardaki geleneksel PC kurulumunun ötesine geçmeyi hedeflediğini duyurdu.

“COMPUTEX'te, etkinlik temamız olan ‘TT Dünyasına Dalın’ ile sizi Thermaltake Dünyasına doğru bir yolculuğa çıkaracağız. Fiziksel ve sanal gerçeklik arasında köprü kurarken size tamamen sürükleyici bir oyun deneyimi sunacağız.

Thermaltake Kurucusu ve CEO'su Kenny Lin, “25. Yıl Dönümü imza rengi Hydrangea Blue gibi yeni estetiklerden yararlanıyor ve AI PC ve Immersive Gaming gibi en son teknolojileri bir araya getiriyoruz” dedi.

GR500 Yarış Simülatörü Kokpit Beyaz

Thermaltake'in sürükleyici ekosistemi sadece birinci sınıf eğlence deneyimi için değil, aynı zamanda oyun ortamlarının estetiği için de doğmuştur. GR500 Yarış Simülatörü Kokpiti artık siyah ve en son beyaz renk seçenekleriyle geliyor ve kurulumun çeşitli iç mekan tarzlarına mükemmel bir şekilde uymasını sağlıyor.

Gerçekçi bir yarış deneyimi arayışında olan GR500 White, fiberglastan yapılmış yarış benzeri bir kova tasarımına sahiptir. Ayrıca, uzun oyun seansları sırasında optimum sürüş konforu sağlamak için koltuğunu yatarak ve ileri ve geri kayma hareketiyle kolayca ayarlayabilirsiniz.

Thermaltake ayrıca güvenliğinizi de düşünür, GR500 White sağlam bir alüminyum profil, çelik yapı ve daha fazla denge sağlayan devrilme önleyici braket ile tasarlanmıştır. Yarış deneyiminizi özelleştirmek için GR500'ün bodrum katındaki RGB Aydınlatma Şeridi, aralarından seçim yapabileceğiniz 20 aydınlatma efekti ayarı içerir.

racing

Rhythm Pickup moduna geçerseniz, aydınlatma müzikle dinamik olarak bile değişebilir. Dahası, GR500 Logitech, Fanatec ve Thrustmaster gibi popüler sim yarış donanım markalarını destekleyen evrensel bir uyumluluğa sahiptir, işlevsellik ve estetiği birleştiren ideal bir kokpittir.

Üçlü Yarış Monitörü Standı, GR500 Yarış Simülatörü Kokpiti ile sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde üretilmiştir ve siyah ve yeni beyaz sürümleri mevcuttur. Oyun sahnesini genişleterek sürükleyiciliği güçlendirmek için üç monitörlü bir kurulum çözümü sağlar. Üçlü Yarış Monitörü Standı Beyaz, Thermaltake TGM-V32CQ Curve Oyun Monitörleri gibi üç adede kadar 32 inç monitörü barındırabilir.

Maksimum uyumluluk ile 75×75 mm, 100×100 mm, 200×100 mm ve 200×200 mm VESA standart boyutlarını destekleyebilir. Ayrıca stand, 920mm/970mm yükseklik ayarları ve 60° ekran döndürme özelliğinin yanı sıra verimli alan yönetimi için geriye doğru katlanabilen bir tasarıma sahiptir. Üçlü Yarış Monitörü Standı Beyaz, en esnek kurulumla sürükleyici bir simüle yarış ortamı için geniş bir görüntülemeyi tam olarak destekleyebilir.

Thermaltake, sürükleyici oyun ekosistemini geliştirmek için sürekli olarak ek ürünler sunmayı, oyun meraklılarına tamamen yeni bir deneyim sunmayı ve herkesi heyecan verici TT Dünyasına çekmeyi taahhüt ediyor!

racing

GR500 Yarış Simülatörü Kokpitinin Özellikleri:

Profesyonel Yarış Deneyimi

Thermaltake GR500, pist heyecanından keyif alan tutkulu yarış meraklıları için tasarlanmıştır. Otantik yarış hissini yeniden yaratmaya ve o andan itibaren oyun ortamınızı yeniden tanımlamaya kararlıyız. Önceki deneyimlerinizi altüst eden, simüle edilmiş yarışın benzeri görülmemiş bir boyutunu göreceksiniz.

Meta Quest 3 ile Sürükleyici Yarış Deneyimini Yaşayın

GR500 Racing Simulator Cockpit odanızı dünyadaki herhangi bir yarış pistine dönüştürebilir. Meta Quest 3 ile eşleştirildiğinde, oyun ve gerçeklik arasındaki sınırı ortadan kaldırarak başka bir dünyaya ait bir yarış deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Yarışa Başlamak İçin En İyi Koltuk

Daha gerçekçi bir yarış deneyimi için koltuklar fiberglastan yapılmıştır ve yarış benzeri bir kova tasarımına sahiptir. İleri ve geri hareket için kızaklar ve uzun oyun saatleri boyunca ideal sürüş pozisyonu için yaslanma ayarları sağlarlar.

Sağlam ve Dayanıklı

Sağlam alüminyum profil ve çelik yapıya sahip GR500, uzun saatler süren oyun ortamları için olağanüstü sağlamlık ve denge sunar.

Serin Tutun, Şık Tutun

GR500 Yarış Simülatörü Kokpiti bir RGB Aydınlatma Şeridi ile birlikte gelir. Bunu bir adım öteye taşıyın ve 2 mod (Normal mod / Ritim Alma modu) ve 20 farklı aydınlatma efekti ayarı arasından seçim yapın.

Kokpitinizi Özelleştirin

Logitech, Fanatec, Thrustmaster ve daha fazlası dahil olmak üzere çoğu tekerlek, vites değiştirici ve pedalla uyumludur. Tekerlek ve pedal yuvası, en uygun sürüş duruşunuza uyması için birden fazla açı ayarı sağlar. Ayrıca, kişisel tercihlere bağlı olarak, vites değiştirici yuvası hem sol hem de sağ tarafa takılabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler