Çarşamba, Haziran 26, 2024

Thermaltake, Yüksek Kapasiteli ve RGB Olmayan Seçeneklerle Yeni TOUGHRAM’leri Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İddialı PC DIY markası olan Thermaltake, farklı kullanıcı tercihlerine ve ihtiyaçlarına hitap eden üç yeni bellek duyurusu gerçekleştirdi. Bunlar arasında TOUGHRAM XG RGB D5 24GB*2 7200MT/sn Siyah ve Beyaz, TOUGHRAM RGB D5 24GB*2 6400MT/sn Siyah ve Beyaz ve TOUGHRAM D5 24GB*2 6400MT/sn Siyah ve Beyaz yer alıyor.

Daha yüksek bellek kapasitelerine olan talebin artmasıyla birlikte Thermaltake, bilgisayar deneyiminizi geliştirmek için bu genişletilmiş seçenekleri hazırlamış gibi gözüküyor.

Ürün Listesi 

TOUGHRAM XG RGB D5 24GB*2 7200 MT/s (Siyah/Beyaz)

TOUGHRAM RGB D5 24GB*2 6400 MT/s (Siyah/Beyaz)

TOUGHRM D5 24GB*2 6400 MT/s (Siyah/Beyaz)

TOUGHRAM XG RGB D5 24GB*2 7200MT/s – Siyah/Beyaz

TOUGHRAM XG RGB D5 serisi, hem yüksek performans hem de çarpıcı estetik talep eden oyuncular ve bilgisayar meraklıları için tasarlanmıştır. Bu yeni model 7200MT/sn gibi yüksek bir hıza ve toplam 48GB (24GB*2) kapasiteye sahiptir ve yoğun çoklu görev ve oyun uygulamaları için yeterli bellek sağlar.

  • Isı Yayıcı Tasarım: Şık Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle sunulan bu modül, TT RGB PLUS ve NeonMaker Işık Düzenleme Yazılımı ile özelleştirilebilen 16 yüksek lümenli adreslenebilir LED'li benzersiz bir X şekilli ışık çubuğuna sahiptir.
  • Performans: Sıkı ekranlanmış IC'ler ve 10μ altın parmaklı ve 2oz bakır iç katmanlı 10 katmanlı PCB, sağlam performans ve dayanıklılık sağlar.
  • Aydınlatma: RGB aydınlatma, 16,8 milyon renk ve çok sayıda dinamik efekt sunarak kullanıcıların çarpıcı görsel ekranlar oluşturmasına olanak tanır.

TG5

TOUGHRAM RGB D5 24GB*2 6400MT/s – Siyah/Beyaz

Dinamik aydınlatma ile yüksek performans isteyen kullanıcılar için TOUGHRAM RGB D5 24GB*2 6400MT/s ideal bir seçimdir. Hız ve estetiği dengeleyen bu model 6400MT/s frekansa ve toplam 48GB (24GB*2) kapasiteye sahiptir.

  • Isı Yayıcı Tasarım: Klasik Siyah ve Beyaz renklerde mevcut olan modül, 8 adet yüksek lümenli adreslenebilir LED içerir.
  • Performans: Optimize edilmiş 10 katmanlı PCB ve sıkı ekranlı IC'ler üstün hız ve kararlılık sağlar.
  • Aydınlatma: TT RGB PLUS 2.0 yazılım desteği ile kullanıcılar, diğer TT RGB PLUS uyumlu ürünlerle senkronize olarak 16,8 milyon RGB renginin ve 25'in üzerinde önceden ayarlanmış aydınlatma modunun keyfini çıkarabilir.

TG5

TOUGHRAM D5 24GB*2 6400MT/s – Siyah/Beyaz

Tüm kullanıcıların RGB aydınlatmaya öncelik vermediğini anlayan Thermaltake, TOUGHRAM D5 24GB*2 6400MT/s'yi tanıttı. Bu model, ek aydınlatma efektleri olmadan performans ve güvenilirliğe odaklanan kullanıcılar için mükemmeldir.

  • Performans: 6400MT/s frekansa ve toplam 48GB (24GB*2) kapasiteye sahip bu modül, verimli çoklu görev ve gelişmiş bilgi işlem gücü sağlar.
  • Tasarım: Isı dağıtıcı, daha sade bir görünüm tercih eden kullanıcılara hitap edecek şekilde optimum ısı dağılımı ve stabilite için tasarlanmıştır.
  • RGB Olmayan Seçenek: TOUGHRAM D5 serisi, RGB seçeneklerinin yanı sıra temiz ve minimalist bir estetik tercih edenler için RGB olmayan bir seçenek de sunuyor. Aynı yüksek performansı ve dayanıklılığı koruyan bu seçenek, aydınlatma efektleri olmadan sade ve zarif bir tasarım arayan kullanıcılar için idealdir.

TG5

Yeni TOUGHRAM Serisinin Özellikleri:

  • Artırılmış Kapasite: Yeni 24GB*2 modüller, bellek kapasitesinde önemli bir artış sunarak gelişmiş uygulamaların ve çoklu görev ortamlarının artan ihtiyaçlarını karşılar.
  • Yüksek Performans: Tüm modeller, maksimum performans ve kararlılık sağlayan, sıkı bir şekilde taranmış IC'ler ve optimize edilmiş PCB'ler dahil olmak üzere yüksek kaliteli bileşenlerle donatılmıştır.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler