Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Thermaltake, The Tower Serisi ATX Gizli Konnektörlü/ ITX Anakartları Destekleyen İki Yeni Kasayı Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üstün donanım çözümleri sunan lider PC DIY markalarından biri olan Thermaltake, ATX gizli konnektörlü anakartları destekleyen The Tower 600 Mid Tower Kasayı ve ITX anakartlar için tasarlanmış The Tower 250 Mini Kasayı piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Zaten yakından tanıdığımız The Tower serisi, klasik dikey kasa tasarımıyla en popüler kasalardan arasında. Yeni yapılan bu eklemeler, The Tower serisinin daha çeşitli anakartları barındırmasına olanak tanıyor.

Ayrıca, her iki kasa da kendine özgü sekizgen bir görünüme sahip olarak geliyor ve ek bir Kasa Standı Kiti ile yatay olarak yerleştirilebilir, böylece sisteminizi bir sergi standına çevirebiliyorsunuz.

The Tower 600 Mid Tower Kasa

Tower 600 Mid Tower Kasa, The Tower serisinin en büyük modeli ve güçlü yeni nesil donanım ve maksimum soğutma desteği arayan meraklılar için ideal. Her senaryoya mükemmel şekilde uyan Siyah, Snow, Matcha Yeşili ve Ortanca Mavisi sürümlerinin olması da güzel bir artı. Diğer özellikleri de aşağı ekliyoruz.

Gizli Konnektörlü Anakart Uyumluluğu:

  • Standart anakartların yanı sıra ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI, ROG MAXIMUS Z790 HERO BTF ve MSI Z790 PROJECT ZERO gibi ATX gizli konnektörlü anakartları da destekler ve dağınık kabloları arka tarafa yerleştirerek mükemmel kablo yönetimi sağlar.

Mükemmel Soğutma Çözümleri:

  • Tower 600, iki adet 140 mm CT140 Fan ile önceden kurulmuştur ve genel olarak on iki adede kadar 120 mm ve 420 mm’ye kadar AIO barındırabilir, böylece yüksek performanslı bileşenler için olağanüstü soğutma kapasitesi sağlar.

tower600 tower600 2 tower600 3 tower600 4

Tower 250 Mini Kasa

Tower 250, Siyah ve Kar renklerinde sunulan bir ITX mini kasadır. Bu kasa, kompakt bilgisayar kurmayı sevenlere şık sekizgen şekli ve optimum termal verimliliği ile çekici bir seçenek sunar.

Kompakt Yapılandırma Desteği:

The Tower 250, ITX anakart ve SFX güç kaynağı ile uyumludur ve küçük form faktöründeki bileşenleri destekler. Dikey gövde tasarımı ile The Tower 250, oyun alanınızda verimli bir şekilde yer tasarrufu sağlayabilir.

Mükemmel Soğutma Çözümleri:

Tower 250, önceden takılmış iki adet 120mm CT120 Fana sahiptir ve 360mm radyatör ve sekiz adet 120mm fanı destekleyerek olağanüstü bir soğutma performansı sağlar ve küçük kasalardaki yaygın ısı dağılımı endişelerini ortadan kaldırır.

tower250

Yeni The Tower Serisi Kasanın Özellikleri

Classic Sekizgen Şeklinde Dikey Gövde Tasarımı:

The Tower serisinin yeni üyeleri, dikey gövde tasarımıyla seleflerinin ikonik figürlerini koruyor, ancak sekizgen bir konturda, kasanın daha küçük bir ayak izine sahip olmasını sağlıyor ve esneklik sağlıyor ve oyun ve çalışma alanınızdaki engelleri en aza indiriyor.

A Benzersiz Görünüm – Yatay Kasa Yerleşimi:

Ayrı olarak satılan Kasa Standı Kiti, kasanın yatay yerleştirilmesi için bir alt kapak paneli ve bir ekran standı içerir ve The Tower serisi kasaları özel bir şekilde kolayca sergilemenizi sağlar.

Hoş Görüntü, Tamamen Etkileşimli:

The Tower serisinin görsel çekiciliğini artırmak için ek bir LCD Ekran Kiti ile yükseltebilirsiniz. Bu kit, bileşenlerin gerçek zamanlı bilgilerini, saati ve hava durumunu sunabilen 3,9 inç LCD ekran içerir. Ayrıca, TT RGB Plus yazılımı aracılığıyla herhangi bir görüntü veya GIF yükleyebilir, kasayı kendi tarzınıza göre zahmetsizce özelleştirebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler