Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Thermaltake TOUGHDESK 350’yi Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Thermaltake, kullanıcılara sunmak için bir dizi akıllı özellikle donatılmış TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masasını tanıttı. TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası, kullanıcıların kendi dijital cihazları aracılığıyla masa yüksekliğini ve RGB aydınlatmayı ayarlamasına olanak tanıyan RGB Desk Mobil Uygulaması ve iTake Engine Yazılımı ile uyumlu olarak geliyor. Bunun da ötesinde, çarpışma önleyici güvenlik sensörleri ve yükseltilmiş çift elektrik motorları, akıllı masanın kaldırma işleminin güvenliğini ve dengesini artırıyor.

Özel bir TT Akıllı Kontrol Ünitesi ile TOUGHDESK 350, WiFi üzerinden telefonunuz veya PC’niz tarafından kolayca kontrol edilebilir yapıda. WiFi’ye RGB Desk Mobil Uygulaması aracılığıyla bağlandıktan sonra, çevre birimlerindeki RGB aydınlatma efektlerini özelleştirmenin yanı sıra, masa yüksekliğini 70 cm’den 110 cm’ye (27,5″ ~ 43,3″) ayarlayabilir veya önceden ayarlanmış 4 seviyeye hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. (70cm, 80cm, 90cm, 100cm).

Ek olarak, kontrol ünitesinde yerleşik güçlü MCU ile mobil uygulama, kullanım alışkanlıklarınızı izleyerek masa yüksekliğini programınıza göre otomatik olarak ayarlayabilir.

Kullanıcılar, daha fazla kontrol platformu seçeneği için PC’deki iTake Engine Yazılımı aracılığıyla RGB aydınlatmayı ve masa yüksekliğini zahmetsizce özelleştirebilir veya masaüstündeki akıllı kontrol paneli aracılığıyla masa yüksekliğini değiştirebilir ve 4 adede kadar yükseklik bellek ayarını kaydedebilir. Tercihinize göre, TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masasını istediğiniz şekilde çalıştırmayı da seçebilirsiniz.

TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası

Güvenli ve istikrarlı bir kullanım durumu sürdürmek için TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası, oyun masasını yükseltirken masanın engellerle karşılaştığını otomatik olarak algılamak için çarpışma önleyici güvenlik sensörleri ile donatılmış. Ayrıca çift elektrik motoru, TOUGHDESK 350’nin kaldırma işleminin gücünü, kararlılığını ve sessizliğini artırmasına olanak tanır. Çelik yapılı çerçeve, masanın dengesini ve konforunu desteklemek için yükseklik ayarlamaları sırasında titreşimi önlemeyi sağlıyor.

TOUGHDESK 350, işlevsellik ve esnekliği birleştiren akıllı bir oyun masası olarak tanımlanıyor. Geniş masaüstü ve 150 kg’a (330 lb) kadar maksimum yük, kullanıcıların daha geniş bir kullanım alanı elde etmensini sağlıyor. Son olarak, TOUGHDESK 350, kablo yönetimi için de bir çözüm sunmakta ve kullanıcılar, çalışma alanını dağınıklıktan arındırmak için masanın altındaki olukta kabloları düzenleyebilirler.

Akıllı özellikleri, güvenli tasarımı, kararlılığı ve kullanıcı dostu desteğiyle TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası, hem ofis kullanımı hem de oyun oynama için ideal bir seçimlerden biri diyebiliriz. Masanın diğer teknik özelliklerini de hemen aşağı ekliyor olacağız.

TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası

TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masasının Özellikleri

TT Akıllı Kontrol Ünitesi

TT Akıllı Kontrol Birimi, kullanıcıların TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masasını WiFi aracılığıyla telefonlarında veya PC’lerinde doğrudan ve istikrarlı bir şekilde kontrol etmelerini sağlar. Ayrıca kontrol ünitesi içindeki güçlü MCU, tercih ettiğiniz masa yüksekliğini ve kullanım alışkanlıklarınızı kaydedebilir.

Özel RGB Desk Mobil Uygulaması

RGB Desk Mobil APP ile masa yüksekliği 70 cm ile 110 cm (27.5″ ~ 43.3″) arasında ayarlanabilir veya 4 adet programlanabilir masa yüksekliğine (70cm, 80cm, 90cm, 100cm) hızla geçiş yapılabilir. Ayrıca uygulama, haftalık programınıza göre masa yüksekliğini otomatik olarak değiştirmek için masa ayarınızı ve kullanım alışkanlıklarınızı takip edebilir. Ayrıca masa üzerindeki RGB aydınlatma, 4 farklı aydınlatma efekti ayarı ve 5 ayrı parlaklık ve aydınlatma hızı seviyesi ile özelleştirilebilir.

iTAKE Motor Yazılımı

iTAKE Engine Yazılımı aracılığıyla masa yüksekliği 70 cm ila 110 cm (27,5″ ~ 43,3″) arasında ayarlanabilir. Bunun da ötesinde, 5 ayrı parlaklık ve aydınlatma hızı seviyesiyle birleştirilmiş 4 farklı aydınlatma efekti ayarı arasından seçim yapabilirsiniz.

Çarpışma Önleyici Güvenlik Sensörü

Güvenliğiniz için, oyun masanızı yükseltirken engelleri otomatik olarak algılamak üzere TOUGHDESK 350’ye bir çarpışma önleyici güvenlik sensörü takılmıştır.

Tam yüzeyli RGB mouse pad tasarımı

TOUGHDESK 350 Akıllı Oyun Masası, bir RGB Aydınlatma Şeridi ile birlikte gelir ve aydınlatma efektleri, Thermaltake RGB masa mobil uygulaması veya iTAKE motor yazılımı aracılığıyla özelleştirilebilir. Hız tipi mouse pad’in yüzeyi pürüzsüz, düz ve suya dayanıklıdır, bu da oyunculara hassas hareketler ve kolay temizlik konusunda üstün bir deneyim sağlar.

6 butonlu Akıllı Kontrolör Paneli

Dijital ekran kartıyla birlikte akıllı kontrol paneli, doğru yükseklik ayarlarını gösterir. Kullanıcılar, yukarı ve aşağı butonları aracılığıyla masa yüksekliğini ayarlayabilir ve 4 adede kadar yükseklik hafızası ayarı yapabilir.

Kablo Yönetim Sistemi

Kablo Yönetim Sistemi, çalışma alanınızı dağınıklıktan uzak tutmak için kablolarınızı kolayca ve rahatça ayırmanıza yardımcı olur.

Çift Kararlı Motor

Yükseltilmiş çift elektrik motorları, yüksekliği ayarlarken masanın dengeli bir şekilde çalışmasını sağlar.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler