Perşembe, Eylül 19, 2024

Thermaltake’in Yeni Güç Kaynakları: Toughpower TF3 Titanium ve Toughpower SFX Platinum

Güç kaynakları için beklenen güncellemeyi yapan Thermaltake, CES kapsamında yeni modelleri için duyuruları gerçekleştirdi. Toughpower TF3 Titanium serisi, Toughpower SFX Platinum serisini ve Dr. Power III PSU Tester’ın piyasaya çıktığı duyurdu. Henüz ülkemizde ne zaman satılacakları belli olmayan yeni PSU modelleri için teknik özellikler neler daha yakından bakalım.

Yeni seri Titanyum, Platin, Altın ve Bronz olmak üzere dört verimlilik seviyesinin yanı sıra 550W ile 1650W arasında değişen ve çeşitli güç gereksinimlerine uyan watt seçenekleriyle beraber geliyor.

Toughpower TF3 Titanium 1600W/1300W/1000W/850W serisi

TF3 Titanium serisi, yeni ATX 3.1 standardını karşılayan ve maksimum GPU uyumluluğuna sahip tamamen modüler bir güç kaynağı. PCIe 12 + 4pin konektörle birlikte gelen en yeni RTX 40 serisiyle uyumlu yerel bir PCIe 12V-2×6 konektörüne sahip ve ayrıca AMD GPU’lar ve giriş seviyesi RTX 40 serisi grafik kartları için PCIe 8 pinli kabloları destekliyor.

TF3, avantajlı dayanıklılık ve güvenilirlik sunmak için %100 yüksek kaliteli Japon 105°C/221°F elektrolitik kapasitörler ve 80 PLUS Titanyum verimlilik ile üretilmiştir. TF3 Titanium, < 30mV düşük dalgalanma gürültüsü tasarımı, voltaj regülasyonu < ±% 2 ve 17ms ve üzeri bekleme süresi ile üretilmiştir ve kararlılığını garanti eden serilerden biri. Üst düzey özelliklerle doğan TF3 Titanium serisi, üst düzey sistemi tam olarak destekleyebilecek ideal bir PSU’dur.

Toughpower TF3 Titanium ve Toughpower SFX Platinum

Toughpower SFX Platinum 1000W/850W/750W serisi

Üst düzey bileşenleri içeren Toughpower SFX Platinum serisi, 80 PLUS Platinum sertifikasıyla enerji tasarrufu sağlar ve %92’ye varan etkileyici bir verimlilik elde eder.

Bu seri, ana akım ATX veya ITX kasalara zahmetsizce entegre edilebilir. Ürünle birlikte verilen mat siyah SFX – ATX adaptör braketi, kullanıcıların SFX güç kaynağını ATX uyumlu herhangi bir kasaya kolayca takmasını sağlar.

SFX Platinum, en yeni PCIe 12+4pin grafik kartları için sorunsuz destek sağlayan son teknoloji PCIe 12V-2X6 konektörle birlikte gelir. Kritik donanımlara güç sağlamak için üretilen bu güç kaynağı, %100 yüksek kaliteli Japon elektrolitik kapasitörlerle üretilmiştir ve dayanıklılığı artırarak benzersiz kararlılık ve güvenilirliği garanti eder.

BENZER:  Şok Market PS5 Slim Satacak! İşte Fiyatlar

Toughpower TF3 Titanium ve Toughpower SFX Platinum

Dr. Power III PSU Test Cihazı

Dr. Power III PSU Test Cihazı, ATX12V v3.1’e kadar tüm çağdaş ATX güç kaynaklarını barındıracak şekilde titizlikle hazırlanmıştır. Kapsayıcı tasarımı 12VHPWR konektörünü içerir ve SENSE0/SENSE1 yan bant sinyallerini ustalıkla tespit ederek konektörün İzin Verilen Maksimum Güç ayarına (150W/300W/450W/600W) ilişkin netlik sunar.

Dr. Power III, aynı anda +12V/+5V/+3.3V/5VSB/-12V için voltaj göstergesini doğru bir şekilde tespit edebilen bir teşhis sistemine sahiptir. Kullanıcılar testin LCD panelindeki voltaj bilgilerini kolayca okuyabilir. Dr. Power III düşük voltaj, yüksek voltaj, voltaj yok ve çok yüksek/düşük PG değerleri gibi anormal durumlar tespit ederse, dahili PG Uyarı Alarm sistemi kullanıcıları otomatik olarak uyaracaktır.

Toughpower TF3 Titanium ve Toughpower SFX Platinum

Güç Kaynakları Serisinin Özellikleri

Intel ATX 3.1 Standartları ile Tam Uyumlu

200’e kadar güç tüketimini destekleyen, %60 düşük yük verimliliğine ulaşan ve gerekli güç kaynağı zamanlama standartlarına uyan Intel ATX 3.1 Spesifikasyonları ile tam uyumludur.

Yeni PCIe 12V-2×6 Özellikleri

Yerel PCIe 12V-2×6 konektörü, PSU’nun PCIe 12+4pin GPU’ları yerel olarak çalıştırmasına olanak tanıyan güçlü ve istikrarlı performans sunar. PCIe 12V-2X6’nın konektöründe işaretlenen watt değeri önerilen watt değeridir.

En Yeni Grafik Kartlarıyla Uyumlu Olacak Şekilde Üretildi

Grafik kartlarını farklı bağlantı şekillerine göre beslemeye hazır olan ATX 3.1 güç kaynağı serisi, AMD grafik kartları ve giriş RTX 40 serisi grafik kartları için 8 pinli yuvaları desteklemek üzere tasarlanmıştır, ayrıca PCIe 12 + 4pin konektörlü RTX 40 serisi kartlar için 12V-2×6 konektör ile birlikte geliyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler