Cuma, Nisan 26, 2024

THQ Nordic yayıncı indirimi kısa bir süreliğine Steam’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni çıkan oyunlarına da ufak tefek indirimler uygulayan THQ Nordic, bu oyunlar haricinde diğer ses getiren oyunlarına da güzel indirimler uygulamış. THQ Nordic‘in öne çıkan oyunlarından oluşan bir listeyi bu yazımızda sizlerle paylaşacağım.

Kampanya dahilinde %90’a varan indirimler mevcut!

21 Eylül saat 20.00’da sona erecek olan bu kampanyada yüzlerce oyuna indirim uygulanmış. Küçük büyük demeden oyuncuların hoşuna gidebilecek pek çok oyunda indirimler mevcut. Dilerseniz öne çıkan oyunlara ait listeyi sizlerle paylaşayım.

  • Desperados III – %25 indirimle (164,06 TL)
  • Wreckfest – %50 indirimle (63,00 TL)
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – %10 indirimle (166,50 TL)
  • Darksiders Genesis – %50 indirimle (32,50 TL)
  • The Guild 3 – %34 indirimle (32,34 TL)
  • ELEX – %75 indirimle (22,25 TL)
  • Titan Quest Anniversary Edition – %80 indirimle (6,20 TL)
  • SpellForce 3 – %75 indirimle (22,25 TL)
  • This Is the Police – %80 indirimle (5,00 TL)

desperados III

Desperados III ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ikilisi çıkış yapalı çok olmadı ve çıkış yaptıklarından bu yana olabildiğince olumlu yanıtlar aldılar. Desperados III, tam olarak üç ay önce çıkış yaptı ve bu üç aylık süre içerisinde Steam üzerinde “Son Derece Olumlu” değerlendirmesine sahip oldu.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ise on gün önce çıkışını gerçekleştirdi ve bu on günlük süre sonunda 1.500 değerlendirme sayısının üzerine çıktı ve “Çoğunlukla Olumlu” değerlendirmesine sahip oldu.

Kingdoms of Amalur Re ReckoningWreckfest ise yarış oyunları arasında benim görüşümle en güzel yarış oyunu. Bunun en büyük sebebi ise yarış esnasında herhangi bir çarpışma gerçekleştiğinde arabanız hasar alıyor ve bu durum devam ettikçe aracınızın kapısı olsun tamponu olsun daha pek çok yeri dökülmeye başlıyor.

THQ Nordic‘in kampanya dahilinde başka hangi oyunlara yer verdiğini görmek isterseniz eğer buraya tıklayarak Steam‘de yer alan kampanya sayfasına erişebilirsiniz.

wreckfest

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler