Pazar, Eylül 8, 2024

Threads Türkiye’de Yeniden Kullanıma Açılabilir

Threads için gelen erişim engeli kalkmış olabilir. Platforma girmek istediğiniz zaman erişimin açık olduğunu görüyorsunuz.

Paylaş

Instagram bünyesinde piyasaya sürülen Threads uygulaması, geçtiğimiz aylarda erişim engeli cezası almış ve Türkiye’de kullanıma kapatılmıştı. Aradan geçen aylar sonrasında resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Threads Türkiye’de yeniden kullanıma açılmış olabilir.

Threads, Yeniden Erişime Açıldı mı?

Önce olayı bir hatırlayalım. X platformuna rakip olarak gelen uygulama, 29 Nisan tarihinde Rekabet Kurumunun aldığı karar ile erişime kapatıldı.

O dönem konu hakkında açıklama yapan platform yetkilileri, mevcut olan hesapların kapatılmayacağını, dondurulacağını açıklamıştı. Paylaşımların da silinmeyeceğini belirtmiş ancak Türkiye’den girişlerin ve yeni profil açma isteklerinin durdurulacağı söylenmişti. Yine açıklamanın sonunda yetkililer uygulamaya yeniden erişim sağlanılması adına çalışmalara devam edildiğini de duyurmuştu.

Threads

Görünen o ki Rekabet Kurumu ile Threads arasında yeni bir anlaşma yapıldı. Zira resmi bir açıklama olsa da uygulamaya girmek istediğiniz zaman, VPN servisi ya da herhangi bir Proxy servisi kullanmadan uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz.

BENZER:  Threads Erişime Kapatıldı! Peki Neden?

Ayrıca paylaşımları da görüntüleyebiliyorsunuz. Yeni paylaşım yapmak istediğiniz zaman, paylaşım ekranını da açabiliyorsunuz.

Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın platformun tüm özelliklerini kullanabiliyor olmamız, erişim engelinin kalktığını göstermekte. Tabii ki anlık bir durum mu yoksa tamamen erişim engeli kalktı mı şu an için net değil. Bu konuda bir açıklama geldiği zaman içeriğimizi buna göre güncelleyeceğiz.

Güncelleme 

BTK’nın resmi sitesinden kontrol ettiğimiz zaman şu an için herhangi bir erişim engeli kararı gözükmüyor. Bu da demek oluyor ki erişim engeli kaldırılmış durumda.

Threads

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler