Cuma, Ekim 18, 2024

WhatsApp’ta Kullanıcı Adı Kullanma Dönemi Başlıyor

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için kapsamlı bir güncelleme hazırlığı var. Gelecek olan yeni güncelleme, uygulamada uzun süredir istenen bir özelliğin devreye alınmasını sağlayacak. Güncelleme sonrasında profilinizde herkesin göreceği isminizi bir kullanıcı olarak seçebileceksiniz.

WhatsApp’ta Kullanıcı Adı Oluşturma Sistemi Yolda

Yeni güncelleme oldukça önemli zira telefon numarası paylaşma zorunluluğunu ortadan kaldıracak bir özellik olacak. Kullanıcılar, sayılardan ya da harflerden oluşan bir kullanıcı adı belirledikten sonra, bu kullanıcı adlarını paylaşarak kişilerle doğrudan iletişim kurabilecek. Yani telefon numarası paylaşma zorunluluğu ortadan kalkmış olacak.

Aslında yeni özelliğin çok yeni olmadığını da söylemek lazım. Bu özellik ilk olarak 2.23.11.15 Android beta sürümünde yapılan testlerde ortaya çıkmıştı. Aylar öncesinde ortaya çıkmasına rağmen, yapıda önemli değişiklikler getireceği için hemen yayınlanmadı. Ardından iOS üzerinde beta testlerinde ortaya çıktı. iOS beta testlerinde 24.3.10.72 sürümünde bu yeni özelliği gördük.

BENZER:  WhatsApp Duyurdu | GIPHY Çıkarmalar Geliyor!

WhatsApp’ta kullanıcı adı oluşturma

WhatsApp’ta kullanıcı adı oluşturma

WhatsApp’ta kullanıcı adı oluşturma

Aradan yine haftalar geçti ve bu kez özellik web sürümü üzerinde ortaya çıktı. Web sürümünde de kullanıcı adlarının test edilmesi güzel çünkü bu özelliğin her platform için yayınlanacağı anlamına geliyor.

WhatsApp’ta kullanıcı adı oluşturma dönemi ne zaman başlayacak hala bilmiyoruz. Ama ardı ardına testlerin gelmesi, Meta’nın bu konuda hız kazanmaya başladığını gösteriyor. Söz konusu özellik yayınlandığı zaman detayları ayrıca ele alırız. Şimdilik yeni bir haber gelmesini bekleyeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler