Pazar, Eylül 8, 2024

Artık Herkes Çok Güzel: Tinder’a Photo Selector Özelliği Geliyor!

Paylaş

Popüler arkadaşlık uygulamalarından birisi olan Tinder için yeni yapay zeka aracı Photo Selector özelliği geliyor. Günlük hayatımızın bir çok yerinde bulunan yapay zeka bakalım Photo Selector özelliği ile neler sunacak hızlı bir şekilde göz atalım.

tinder photo selector 2 - PC Hocası

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Tinder platformu, bir arkadaşlık uygulamasıdır. Konum bilgileriniz ile çevrenize yakın olan insanlar ile eşleştirip yeni insanlar ile tanışabiliyorsunuz.

Kullanıcıların profil sayfalarını düzenlerken profil resim seçimlerinde kararsız kaldıkları ve zaman harcadıklarından dolayı Tinder, yeni yapay zeka aracı olan Photo Selector özelliğini duyurdu.

Tinder Photo Selector Özelliği Nedir?

İsminden de anlaşıldığı üzere “fotoğraf seçici” olarak kullanılan özellik, kullanıcıların paylaşımlarda bulunacağı fotoğrafları en uygun halini bulup seçenek olarak öneride bulunuyor.

Tinder Photo Selector 1 - PC Hocası

Photo Selector özelliği için sizden istenilenler selfie çekilerek yüz doğrulama, tanıma işlemlerini başlangıçta gerçekleştiriyorsunuz. Sonrasında kararsız kaldığınız fotoğrafları sizler için seçiyor.

Düzenlenen anket sonucuna bakıldığı zaman kullanıcıların %68’i bu özelliğin faydalı olabileceği fikrinde bulunmakta.

BENZER:  YouTube’dan Yeni Atak: Reklam Yoksa Video Yok!

Tinder açısından yapay zeka entegreleri ilk defa gerçekleşen bir durum değil hatta biraz geçmişe gittiğimiz zaman 2020 – 2021 senesinde kullanıcılarına bu seni rahatsız ediyor mu özelliğini uygulamaya entegre edilmişti.

photo selec - PC Hocası

Rahatsız edici mesajları bu özellik basit bir şekilde bildirilebilir ve sonrasında yetkililer tarafından belirlenen cezalar karşı tarafa uygulanır.

Tinder, kullanıcılarına yapay zeka ile güvenli bir ortam sağlamaya çalıştığını anlayabiliriz duyurulan Photo Selector ile de kullanıcıların zaman kaybının önüne geçmeyi çalışıyor ve beraberinde belirsizliklerin önüne geçmeyi hedefliyor.

Evet arkadaşlık kurma uygulamalarından biri olan Tinder için yeni yapay zeka aracı duyuruldu sizler ile birlikte yeni gelecek özelliğin ne olduğunu sizler ile beraber inceledik uygulamaya entegre edildikten sonra kullanıcıların geri dönüşleri ve ne kadar başarılı olabileceğini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler