Perşembe, Nisan 25, 2024

TikTok, Türkiye Ofisine Çalışan Arıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların popüler uygulaması TikTok, Türkiye ofisi için bir iş ilanı yayınladı.

Son zamanlarda ülkemiz dahil tüm Dünya’da oldukça popülarite yakalayan TikTok, özellikle ülkemizde bambaşka bir kısma hitap ediyor. Musical.ly uygulamasını satın alan şirket, uygulamayı TikTok’a çevirdikten sonra ülkemizde yoğun tepkilere rastladı.

Ülkemiz insanları uygulama hakkında ikiye ayrılıyor. Birileri TikTok’u çok seviyor ve uygulamayı sürekli olarak kullanıyor. Geride kalan kısım ise uygulamayı değil kullanmak videoları bile izlerken sinir krizleri geçiriyor. Tabi burda uygulama ile alakalı bir durum yok. Kullanıcılar ile alakalı sorunlar var.

TikTok

Buna rağmen Türkiye’de oldukça popülerlik yakalayan TikTok, Türkiye’deki ofisi için kendine yeni ekip arkadaşları arıyor. Son yaptığı ataklarla beraber 75 Milyon Dolar piyasa değerine sahip olan ByteDance (TikTok’un sahibi olan şirket) TikTok sayesinde pazarda yerini koruyor gibi duruyor.

TikTok için yapılan iş ilanında “Marketing Operation Manager (Pazarlama Operasyon Yönetecisi)” aradıklarını belirten şirket bu unvana sahip çalışanlar arıyor. İş başvurusundaki koşullar ise Lisans mezunu olmak ve sosyal medya veya internet alanında 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak. Bakalım TikTok kendine uygun ekip arkadaşlarını bulabilecek mi…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Benim hesabım neden böyle oldu tiktok video larımı neden kimse gormüyor tiktok aktif gibi görünüyor ama aktif değil tiktok destek istiyorum video larım dan engelli kaldır tiktok 38000 begenizi olan hesapı nasıl engellenir tiktok suçum ne

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler