Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg ile Migros Anlaşması Duyuruldu! Neler Sunulacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Togg yerli otomobili ya da kabul gören tanımıyla akıllı cihazı, yavaş yavaş yollara çıkmaya hazırlanıyor. 2023 yılı Togg için altın yıl olacak desek yeridir. Yavaş yavaş araçların yollarda yer almaya başlamasını bekliyoruz ama bir yandan da yeni anlaşmalar duyuruluyor. Son olarak Togg ile Migros arasında kurulan yeni bir ortaklık için duyuru yapıldı.

Yeni ortaklık, sürücüleri bir hayli memnun edecek gibi duruyor. Öyle ki Togg ekosisteminde yepyeni bir ayrıcalık sunulmuş olacak.

Togg ile Migros Ortaklığı Neler Getirecek?

Yeni ortaklık kapsamında Migros mobil uygulaması, Togg akıllı cihazlarına eklenecek. Kullanıcılar araçlarından çıkmadan uygulamaya erişebilecekler. Haliyle uygulama üzerinden alışveriş yapmak mümkün olacak.

Trumore sistemine de entegre olarak çalışacak Migros uygulamasıyla beraber alınan ürünler, doğrudan Togg otomobiline alınabiliyor olacak.

Yani kesintisiz kullanıcı deneyimi sloganıyla karşımıza çıkan Togg, ekosistemine Migros market zincirlerini de eklemiş oldu diyebiliriz. Bu ortaklıkların sayısının da günden güne artış göstermesini bekliyoruz.

Muhtemelen çok daha fazla uygulama desteği sunulacak. Araç çıkış yaptıktan sonra, bu konularda da daha fazla bilgi elde edebileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler