Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg T10X Servis Desteği Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Togg T10X yerli otomobil için satış fiyatı başta olmak üzere birçok bilgiyi aktardık. Aracın tüm özellikleri açıklandığı gibi ön sipariş süreci de başladı. Fakat yeni modeli tercih etmek isteyen sürücülerin akıllarına takılan bir nokta var. O da aracın servis desteğinin nasıl olacağı konusu. Sonuçta yeni bir araçtan ve yeni bir markadan söz ediyoruz. Togg T10X servis desteği, en az aracın teknik özellikleri ve fiyatı kadar önemli.

İşte bu konuda sürücülerin merakını giderecek bir açıklama da geldi. Servis desteği konusunda kim ile nasıl bir çalışma sunulacağı ortaya çıktı.

Togg T10X Servis Desteği için Bosch Car Service ile Anlaşıldı

Yeni yapılan duyuru ile aracın servis hizmetleri için doğrudan Bosch Car Service ile anlaşma yapıldığı açıklandı. Yani Togg markası bundan böyle araçlarının servis ihtiyaçları için Bosch Car Service noktalarına yönlendirme yapacak.

Bosch Car Service, sadece araçların bakımlarını yapmayacak. Onarım hizmetlerinde de yine bu adreslerden yararlanabileceğiz. Bu noktada yeni iş birliği ile ilgili olarak personellere de eğitim verileceği belirtildi.

Bu alanda hizmet edecek olan personellere özel eğitim verilerek, araçların anlatılması sağlanacak.

Togg T10X için Yeni Deneyim Merkezleri Geliyor

Tabii ki diğer yandan aracı deneyimlemek isteyenler için yeni deneyim merkezlerinin hazırlandığı da belirtildi. İstanbul Zorlu Center’da yer alan deneyim merkezi şu an için tek deneyim merkezi gibi gözüküyor olsa da kısa süre önce yapılan açıklamada bunun değişeceğini net olarak anlamış olduk.

Buna göre Adana, Ankara, İzmir ve Bursa illerinde de yeni deneyim merkezleri kurulacak. Fakat bu illerdeki deneyim merkezleri için kesin bir tarih açıklaması yapılmadı.

Togg T10X servis desteği

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler