Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg’un Satış Fiyatı Sızdırıldı mı? Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Togg yerli akıllı cihaz için geri sayım başladı. Bu hafta içerisinde ilk araçlar için detayları belli olması bekleniyor. Yerli otomobil için satışların başlamasını merakla beklerken, seri hakkında önemli gelişmeler de yaşanmıyor değil. Seri için en önemli gelişme geçtiğimiz saatlerde yaşandı. Togg’un fiyatının sızdırıldığı iddia edildi.

Mart ayının sonuna doğru teslimata çıkması beklenen seri için sızıntılar yeni bir tartışmanın da ateşlenmesine neden oldu. Şimdi yerli otomobil için gündemin konusu fiyatlar sızdırıldı mı sızdırılmadı mı?

Togg’un Fiyatları Sızdı mı?

Önce sızıntıdan bir söz edelim. Sızıntı, bir görsele dayanıyor. Ortaya atılan bir görselde, aracın 3 ayrı paket seçeneğiyle beraber sunulacağını gördük.

Bu görselde;

  • T10X V2 RWD 510 km menzilli modelin: 1.290.000 TL fiyatı olacağı
  • T10X V2 RWD 310 km menzilli modelin: 1.190.00 TL olacağı ve son olarak
  • T10X V1 RWD 310 km menzilli modelin: 1.090.000 TL olacağından söz ediliyor.

Togg'un Fiyatları

Sosyal medyada da çok hızlı yayılan görüntü, aracın seçim ekranına aitmiş gibi gösterilmiş. Fakat görüntüyü incelediğiniz zaman, çok da mantıklı gelmeyen kısımlar da olduğunu fark ediyorsunuz.

İlk dikkat çeken kısım satışların Temmuz 2023 itibariyle başlayacağının belirtilmesi. Belirlenen takvimle bu görüntüde yer alan takvim birbirini tutmuyor. Tabii ki bu ve bunun gibi ipuçları üzerinden çıkarım yapmak ve Togg’un fiyatları sızdı demek çok mümkün değil.

Söz konusu görsel için resmi bir açıklama da gelmedi. Haliyle bu görsel gerçektir ya da değildir bilmek mümkün değil. Fiyatların gerçekten sızmış olup olmadığını araç için satış detayları açıklandıktan sonra öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler