Çarşamba, Nisan 24, 2024

Tom Clancy’s Elite Squad Kapanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Tom Clancy’s Elite Squad’ın ilk çıkışından tam bir yıl sonra oyunu kapatacağını resmi olarak duyurdu, 4 Ekim 2021 tarihinde geçen sene piyasaya çıkan oyun faaliyetlerini durduracak. Oyuncuları üzen haber, oyunun web sitesinde paylaşılan bir blog gönderisinde duyuruldu ve oyun ekibi, “Elite Squad için artık yeni içerik yayınlamayacağımızı büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Bugünkü güncelleme bizim son güncellememiz olacak.” dedi.

Elite Squad ekibi paylaştıkları blog makalesinde sözlerine şu şekilde devam etti:

tom clancys elite squad
Tom Clancy’s Elite Squad Kapanıyor 2

“Bu kolay bir karar değildi, ancak ekiplerimizle birden fazla seçeneği araştırdıktan sonra bunun artık sürdürülebilir olmadığı sonucuna vardık” diyerek bunun “gerçekten ödüllendirici bir karar. Sizinle, tutkulu topluluğumuzla çalışma deneyimi!”

“Bizim oyunu yapmaktan ve sosyal medyada ve Discord’da sizinle etkileşim kurmaktan zevk aldığımız kadar bizimle oynamaktan keyif aldığınızı içtenlikle umuyoruz. Umarız bazılarınız bizimle takılır ve biz veda etmeden önce 70. seviyeye ulaşırken ve tüm askerlerin kilidini açarken eğlenirsiniz.”

Tom Clancy’s Elite Squad oyununun kapanmasına dair alınan kararın arkasında hangi sebebi olduğu henüz bilinmiyor, ancak muhtemel sebeplerden bir tanesi azalan bir oyuncu kitlesi olduğu varsayılıyor.

Eğer ki oynama şansınız olmadıysa, Tom Clancy’s Elite Squad, Tom Clancy’s serisinin bir grup asker seçtiğiniz, oynaması ücretsiz bir 5v5 taktik mobil nişancı oyunu ve sayısız meçhul adama karşı otomatik savaş yapmalarını sağlayabiliyorsunuz. Neyse ki bu, oynaması ücretsiz Tom Clancy oyunlarının sonu değil, çünkü Ubisoft kısa süre önce, 5 Ağustos’ta bir testi olan ve karakter yeteneklerine sahip, oynaması ücretsiz, birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy’s XDefiant’ı duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler