Cumartesi, Nisan 27, 2024

Transient: Extended Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Iceberg Interactive ve geliştirici Stormling Studios, korku oyunu Transient: Extended Edition‘ın çıkış tarihini açıkladı.

Oyun, 8 Aralık’ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. PC sürümüne sahip olanlar aynı gün içinde Extended Edition’a ücretsiz yükseltme alacak.

GKESIr

HP Lovecraft, siberpunk ile buluşuyor. Distopik bir dünyanın derinliklerine dalın ve size ve arkadaşlarınıza neler olduğunu araştırın. Bulmacaları çözün, sistemleri hackleyin ve diğer boyutları keşfetmek için takın. Akıl sağlığınızı parçalayabilecek bir gerçeği keşfedin…

Conarium ve Darkness Within serisinin yaratıcılarından Lovecraft tarzı bir siberpunk gerilim filmi olan Transient geliyor.

Uzak, kıyamet sonrası gelecekte, insanlıktan geriye kalanlar, zorlu dış ortamda hayatta kalmak için yaratılmış kapalı bir kalede yaşıyor. Bu distopik dünyanın derinliklerine dalın ve size ve arkadaşlarınıza neler olduğunu araştırın. Bulmacaları çözün, sistemleri hackleyin ve diğer boyutları keşfetmek için takın. Akıl sağlığınızı bozabilecek ve varlığınızı sorgulayabilecek bir gerçeği keşfedin.

Extended Edition‘da Transient’i daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Ek oynanış, yepyeni bir son ve çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleriyle bildiklerinizin ötesine geçin. Çarpıcı 4K çözünürlükte sunulan bu nihai sürümde HDR desteği, ek ödüller/başarılar, çoklu kayıtlar ve gelişmiş kontrolör ve zorlamalı geri bildirim desteği bulunur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler