Cumartesi, Nisan 20, 2024

Netflix Games’in Yeni Oyunu Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun servisleri çok popüler olmaya başladı. Eskide PS Plus, Xbox Gold servisini bilirdik ama artık sürekli yeni bir oyun servisi geliyor. Amazon Prime Games, GeForce Now derken şimdi de gündemde Netflix Games var.

Yakın zamanda duyurusu yapılan Netflix Games, henüz tam olarak tanınmıyor olsa da hızla gelişmeye devam ediyor. Öyle ki servise yeni gelecek olan oyunlar da ortaya çıkmadı. Çok kısa bir süre önce eklenecek son oyun için bilgi geldi.

Netflix Games için Yeni Oyun Asphalt Xtreme!

Her ne kadar oyun Netflix Games’e yeni ekleniyor olsa da aslında bildiğimiz yapımlardan birisi.

Yanlış hatırlamıyorsam oyun 2016 yılında piyasaya sürülmüş ve başarı da elde etmişti. Asphalt serisinin başarılı oyununun türünün ise aksiyon ve yarış tarzında olduğunu da belirtelim.

Zaten Netflix tarafından yayınlanan videoyu da ekleyeceğiz. Video kısa olsa da oyunun yapısı konusunda önemli detayları ortaya koyuyor.

Netflix üyeleri tarafından oynanabilecek olan yapım, daha başlangıç gibi duruyor. Öyle gözüküyor ki Netflix sadece dizilerden uyarlama oyunlarla sınırlı kalmayacak.

Kaçırmayın: Age of Empires 4 incelemesi 

Tıpkı diğer servisler gibi sürekli yeni oyunlar göreceğimizi düşünüyoruz. Üstelik bu yapımların, dediğimiz gibi sadece dizilerden uyarlama yapımlar olmadığını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler