Cuma, Nisan 26, 2024

Trendyol Yemek Sınırlı Olarak Kullanıma Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Trendyol Yemek adı verilen sistemin birkaç gün öncesinde sızdırıldığının haberini yapmıştı. Trendyol mobil uygulamasına eklenecek bir yemek servisi olarak gösterilen sistem, aradan geçen kısa süre sonra sınırlı bölge için yayınlandı.

Servisin kullanıma açılmasının sonrasında nasıl bir kullanımı olacağı konusunda da detayları öğrenmiş olduk. Servis nasıl çalışacak bakalım.

Trendyol Yemek nasıl bir uygulama ve nerelerde kullanılabiliyor

Şu an için uygulamanın kullanıcı denemeleri kapsamında sadece İstanbul Beşiktaş bölgesinde kullanılabildiği söylendi.

Seçilen ilk bölge Beşiktaş olurken; Kadıköy, Kağıthane ve Şişli için de yakın zamanda servisin kullanılabileceği söyleniyor.

Trendyol Yemek

Yine ana Trendyol uygulaması üzerinden kullanılan yemek bölümü, sınırlı bölgede de olsa bazı kampanyaları da beraberinde getiriyor. Düzenlenen ilk kampanyalar şöyle;

  • İlk 3 sipariş için geçerli olacak %30’luk indirim fırsatı
  • 30 dakika içerisinde sipariş kapında sistemi
  • Restoranlar özelinde yapılacak diğer kampanyalar.

Kampanyaların dışında kullanımda bir hayli rahat gibi gözüküyor. Uygulamada restoranlar için bilgi alabiliyor, sipariş takibi yapabiliyor, ortalama teslimat süresini görebiliyorsunuz.

Henüz çok yeni bir servis olan Trendyol Yemek için şimdilik tespit edilen özellikler bunlar. Bir Yemeksepeti kadar olabilir mi ya da yaygınlaşır mı veya diğer şehirlerde hizmete girer mi bunları Trendyol söyleyecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler