Cuma, Mart 29, 2024

Trendyol Yemek Sipariş Sistemi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Neredeyse her platformda görmeye başladığımız Trendyol, yeni sızıntılara göre Trendyol Yemek adı verilecek özel bir yemek sipariş sistemi üzerinde çalışıyor.

Hem Trendyol’a yakın kaynaklar üzerinden gelen bilgiler hem de sisteme ait olduğu söylenen bir ekran görüntüsü yemek sipariş servisi hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Trendyol Yemek neler getirecek?

Çok net bilgiler yok ama söylentilere göre bu kez ayrı bir uygulama yapılmayacak. Ana uygulama içerisine yemek siparişlerinin verilebileceği bir bölüm oluşturulacak. Nasıl e-ticaret siparişlerini vere biliyorsak, aynı şekilde yemek siparişlerinin verilmesi de mümkün olacak.

Şu an kapalı beta sürecinde test edildiği ve testlerin de 2 hafta kadar devam edeceği söylenen servis için ortaya çıkan ekran görüntüsü, iddialı bir teslimat garantisini de verecek. Görselde yemek siparişlerinin 30 dakika içerisinde kapıda olacağı vurgulanmış.

Trendyol Yemek Trendyol Yemek 2

Bunu sağlamanın mümkün olup olmayacağını bilmek zor. Böyle bir servis açılacak olursa, Yemeksepeti gibi rakiplerin işi zorlaşacaktır. Çünkü Trendyol çok fazla kampanya yapmakta. Muhtemelen bu konuda da kampanyalar gelebilir ve bu da kullanıcıların yeni servise doğru kaymasına neden olabilir.

Mesela yine görselden gördüğümüz kadarıyla ilk 30 TL ve üzeri siparişte %30 oranında indirim olacağı ifadesi var. Tabii ki bunlar ne kadar doğru ve Trendyol Yemek servisi ne zaman yayınlanacak bunu bilmiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler