Cuma, Nisan 19, 2024

Truck and Logistics Simulator Oyunu Steam’de Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Simülasyon oyunları kategorisinde gerçekten iyi yapımlar var. Rekabeti yüksek bu kategoriye yeni eklenen oyunlardan birisi de Truck and Logistics Simulator oldu.

Aylardır süregelen bir geliştirme süreci içerisinden çıkan ve Aerosoft GmbH imzasını taşıyan oyun, Steam üzeriden yayınlandı ve ilk oyuncularıyla buluştu.

Truck and Logistics Simulator nasıl bir oyun?

PC versiyonu dışında Nintendo Switch ve ilerleyen dönemlerde mobil oyun sürümleri de gelecek olan yapım, bir yerden başka bir yere yük teslimatı üzerine kurulmuş olan simülasyon oyunlarından bir tanesi.

Oyunu detaylandırmak adına sadece tek bir araç çeşidine yer verilmemiş. 20-25 araç bulunuyor ve bu araçların içerisinde kimi zaman yük yüklemek için vinç kullandığınız oluyor kimi zaman kamyon ya da tır kullandığınız oluyor.

Hedefiniz çok basit. Yükü aracınıza yüklemek ve belirlenen noktaya ulaşmasını sağlamak. Aklınıza ETS 2 gelsin. 🙂 Online desteği de bulunan Truck and Logistics Simulator, grafiksel açıdan çok çok iyi bir düzeyde değil.

Araçları tamir ettirme, belli parçalarla modifiye yapma ve dinamik hava olayları gibi detaylar düşünülmüş ama grafiksel açıdan biraz daha geliştirme yapılabilirmiş.

Tanıtım videosundan daha iyi anlayacağınız oyun Steam’de 69 TL fiyata sahip. Geçerli süre yapılan indirim promosyonu ile 51 TL indirimli fiyatla satışlar devam etmekte.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Oyun güzel bir oyun,oynadığım en iyi drift mekanikli oyun bu NFSye falan taş çıkartır öyle drift atabiliyoruz.

    Optimizasyon sorunları var (Oyunun minimumu GT730 bende var)
    Buglar var,hit boxlar modelden daha büyük.
    Onlineda normal sohbet olsa iyi olurdu.

    Güzel bir oyun tek sorunu hayvan gibi bağırtıyor bilgisayarı,öyle ki gerçekten araba sürüyor gibi hissediyorum çünkü kasam o kadar titriyor ki araba efekti oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler