Cuma, Mart 29, 2024

Turkcell Superonline AKK Kaldırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evet değerli hocalar artık ülkemizdeki Adil Kullanım Kotası veya Adil Kullanım Noktası olarak tabir ettiğimiz bu virüsten yavaş yavaş kurtuluyor gibiyiz. Zaten yapılan açıklamalarda 2018’in sonunda AKK’nin kalkacağı belirtilmiş ve gece kullanımlarında ise 02:00 – 08:00 arasında kota kullanımı kaldırılmıştı. Şimdi ise Turkcell Superonline AKK kaldırarak yeni bir paket hazırladı.

AKK’siz Fiber Platin Paket

Turkcell‘in web sitesi olan Superonline.net adresine giriş yaptığımızda fiber platin paket için bir kampanya oluşturulduğunu görüyoruz. Bu paketin detayları ise şu şekilde;

turkcell superonline akk internet

Pakete göz attığımızda ise kullanıcıların en çok tercih etmiş olduğu 25 Mbps fiber platin paketin tarife fiyatı 229 TL olarak görünüyor. Üstelik kampanya dahilinde 89 TL ödeyerek şuanki tabloya göre kota limitsiz ve AKK sınırı olmadan kullanabiliyoruz.

Turkcell‘in yaptığı kampanya sayfasına ulaşmak istiyorsanız http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiber-platin-paketler-kampanyasi adresinden ulaşabilirsiniz.

Öte yandan kota aşım derdi olmadığı için bundan bir kaç gün önce dedikoduları dönen ‘kotayı aştıktan sonra her GB başına 1 TL’ olayından da artık eser yok. Eğer Turkcell Superonline bu tabloyu ve tarifeleri gerçekten onaylayarak eklettiyse, şuanda büyük bir iş başarmış demektir.

Kendimden size ufak bir örnek vereyim. Evimde 16 Mbps paket kullanıyorum. Aylık 59 TL ödediğim gibi, 50 GB kota bulunuyordu. Şimdi ise Turkcell Superonline internete geçecek olursam 30 TL daha fazla ödeyerek kota derdimden kurtulmuş olacağım.

Bakalım Turkcell‘in bu hareketinden sonra diğer operatör firmaları da aynı şekilde kotaları kaldırarak tarife hazırlayacak mı merakla bekliyoruz. Eğer bu şekilde değişiklikler gelmeye devam ederse, 2018’in sonunu beklemeye kalmadan AKK’siz internetimizi kullanmaya başlayacağız hayırlısı ile.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

22 YORUMLAR

  1. Buram buram reklam kokan ismarlama haber. Paketlerin en ucuzu 90 lira aylik, digerlerini secme sansin bile yok. Degisen ne? Ayni paket 100 tl idi 90’a dustu. Bravo turkcell lutfettin.

    • Bazı salaklar var kota ne hala bilmior.O salakların anlıyacağı dilden yazayım dedim yavaşlatma kalktı belli bi GB yi geçince normalde yavaşlarken artık böyle bi sorun olmıcak.

  2. Bence önce İzmir focadaki ve bir çok yerdeki alt yapısını halletmesi gerekiyor benimde turksel 16 mbp ama 9 dan yukarsını görmedim daha boyle giderse deiştirechim yetkililer duydunuzmu İzmir yeni Foça 😉

    • Kardeşim okuduğunu da mı anlamıyorsun sen ? Adamlar haberde diyor ki bu pakette kaldırmışlar AKN o pakete geçersen kullanabilirsin AKK olmadan.

  3. Vodafone 100mb hız 100gb akk almak daha mantıklı hemde ilk 6 ay 39tl sonraki 6 ay 79tl bu da aylık 59 tl ye geliyor demek, akk ne sonrası hız sabit 24mb ve gece 02.00-08.00 arası 100mb hız yeniden. Ayrıca Turknet te aynı kampanyayı veriyor. Superonline ise hala çok pahalı ve çok yavaş hız veriyor. Vodafone şuanlık hizmet ve kalite açısından daha iyi ve hızlı.

  4. Arkadaş bu reklamı haber diye veriyorsunuz. Hem de yasal olarak kalkması gereken akk’lere rağmen akk’siz paketlere 229 ila 449TL biçen bir firma için. Bir de teknolojiden ve ucuz internetten taraf olmanız gerekirken.

  5. Hİç samimi değil. uygulama daha kötü olmuş fiyatlar fahiş derecede artmış oluyor bu şekilde. üstelik AKK kalktığı için müşterilere seçenek bırakılmıyor. Türkcell zaten 100mbps 250gb kotayı 104 TL’ye verirken biz AKK’yi kaldırdık. fiyat=299 oldu demek adama hakaret gibi 299-104= 195 lira fazladan ne diye ödeyelim aynı hizmeti almak için. 250GB kota bize yetiyor

  6. Haberde sözü geçen uygulama zaten TTNET tarafından sağlanıyor. Tarifelere göz atarsanız AKK’siz paketleri görebilirsiniz. Turkcell’in yapmış olduğu işlem AKK kaldırmak değil aynı TTNET’in yaptığı gibi AKK’siz ve olağandışı yüksek fiyatlarda internet sunmak. Yani, 2018 yılının sonunda yapılacağı söylenen AKK’nin tamamen kaldırılması olayının bu konuyla ilgisi yoktur. Çünkü mantıken fiyatlarda değişme olmaması gerekiyor. Siz AKK’yi kaldırıp fiyatları da uçurursanız, zaten dünya standartlarının çok altında olan ülkemizin internet altyapısını vatandaşı sömürü aracı olarak kullanmaya devam edersiniz.

  7. akkm dolmuştu 500 kb indirme yapıyordum saat 2 yi geçince 1.7 mb indirme yaptığımı görünce çok mutlu oldum 2-8 arasında artık tüm indirmelerimi yapıcam bu çok iyi olmuş steamdan oyun indirmeye korkuyordum artık sınırsız indiricem 😀 umarım 2018 de komple kalkar gerçekten iyi bir internet tavsiye ederim hergün video izleyip herşeyi yapmama rağmen akk bitmiyor aslında ama son zamanlarda gta5 vb oyunları yeni pcmde denemek istediğimden kotamı doldurdum turkcelli öneririm telefondaki internetinde farklı çok hızlı bir interneti var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler