Çarşamba, Nisan 24, 2024

Türkiye’de İlk Microsoft Mağazası Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, dünya genelinde kendi ürünlerini tanıttığı ve satış sağladığı mağazalara sahip.Türkiye’de bu mağazalar maalesef bulunmuyordu.Bugün Ankara‘da bulunan bir teknoloji mağazasında Mini Microsoft mağazası açıldı.

Sadece Microsoft ürünlerini deneyimleyebileceğimiz mağaza bugün Ankara’da bulunan Kentpark AVM’de MediaMarkt mağazası içinde hizmete başladı.Bu mini mağazanın bir test olduğu ileri sürüldü eğer başarılı olunduğu taktirde ilerleyen günlerde Microsoft Mağazaları’nın daha çok yaygınlaşmasına hep beraber şahitlik edebiliriz. 

microsoftun turkiyedeki ilk magazasi eamk

Microsoft’un, Türkiye’de bulunan ürün yelpazesi XBOX,Microsoft Bilgisayar Aksesuarları ve Yazılımlar’dan oluşuyor.Bu ürünler bir mağaza açmak için yetersiz kaldığı için ilerleyen günler Surface Ailesinin Türkiye’ye getirilme ihtimalini umuyoruz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler