Çarşamba, Nisan 24, 2024

TürkNet Aboneliklerine Zam Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’nin en çok tercih edilen internet sağlayıcısı servislerinden birisi olan TürkNet, bugün kullanıcılarına gönderdiği bir mesaj ile herkesi hüzne boğdu. 1 Temmuz 2020 itibari ile fiyatlarına zam yapacağını dile getiren şirket, aynı zamanda kullanıcılara yeni zam konusunda en uygun seçeneği sunduğunu da belirtti.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve çok kısa bir süre içerisinde tüm dünyaya yayılmayı başaran yeni tip koronavirüs (COVID-19) pandemisi ne yazık ki ülkemizi de derinden etkiledi. Her sektörü etkileyen salgın, ne yazık ki Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan TürkNet şirketini de etkiledi.

Ev telefonlarının kullanımının azaldığını dile getiren TürkNet, artık kullanıcılara sağladığı hizmetlerde telefon ve internet hizmeti ayrı olarak sunacağını ve her birini ayrı olarak fiyatlandıracağını söyledi. Aynı zamanda kullanıcılarına 95 Türk Lirası fiyat etiketine sahip bir hizmet seçeneği ile yalnızca internet hizmeti sunacak.

WhatsApp Image 2020 06 04 at 22.07.00
TürkNet Aboneliklerine Zam Geliyor! 2

Ev Telefonu kullananlar üzülmesin!

Eğer ki evinizde bir “ev telefonu” bulundurmayı ihmal etmeyen birisi iseniz, ayda yalnızca 3 Türk Lirası ödeyerek ev telefonu hizmeti alabilecekler lakin TürkNet beyciğime göre bu hizmet yalnızca mevcut aboneler için geçerli, yeni müşteriler bu indirimli fiyattan faydalanamıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler