Salı, Ekim 22, 2024

Twitter Canlı Yayın Modasına Katılıyor !

Kullandığımız en büyük sosyal ağlardan birisi olan Twitter 7/24 canlı yayın özelliğini getirmeyi planlıyor. Yılın geçen ilk çeyreğinde  %3 artış göstererek 328 milyon aktif kullanıcıya ulaşan Twitter  ve CFO’su Anthony Noto, BuzzFeed News’a yaptığı açıklamada kendi platformu üzerinden kesintisiz canlı yayın akışı planladıklarını açıkladı.

Yapılan bu hamle ile daha güvenilir bir yer haline gelmeyi hedeflediklerini belirten yetkili ” Hedefimiz güvenilir bir yer olmak; bu yüzden neler olup bittiğini öğrenmek istediğinizde aklınıza Twtiter’a girmek gelecek” dedi. Anlık yayın özelliğinin Facebook ve Instagramda ilgi gördüğünü biliyoruz. Bu yüzden bu hamle her ne kadar sürpriz olmasa da diğer ağlardan daha farklı bir Canlı Yayın akışı olacağını belirtmekte fayda var.

BENZER:  TikTok'a Yeni Yaratıcılık Fonu Geliyor!

Son zamanlarda hisselerde yaşanan ciddi değer kayıplarından ve reklam gelirlerinin istenen verimi vermemesinden yakınan Twitter, kullanıcı sayısını arttırmakta da hayli zorlanıyordu. 2016 son çeyreğine göre 2017 ilk çeyreği şirket adına daha yararlı geçti ve hisse değerleri tekrar yükselişe geçti. Twitter yetkilileri yaptığı canlı yayın hamlesi ile yayın akışında ara ara yer verilecek olan 15-30 saniyelik reklamlar ile reklam gelirlerini de arttırmayı planlıyor. 

Ülkemizde ne zaman aktif olacağını şuan için belli değilken uygulamanın ilk olarak ABD’de başlayacağı biliniyor. ABD de alınan geri dönüşlere göre sistem güzelleşerek dünya geneline yayılacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler