Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter, Direkt Mesajları Kolaylaştırıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, kullanıcı arayüzünü daha kullanıcı dostu hale getirebilmek için çok fazla çalışma gücü sergiliyor ve böylece kullanıcıların farklı seçenekler arasında gezinmesini daha kolay hale getiriyor. Sosyal medya devinin son zamanlarda tanıttığı en yeni özellik, ekranınızın sağ alt köşesinde görüntülenen ve Sohbet seçeneğinin tıpkı Facebook’taki görünümüne çok benzeyen yeni bir “Mesajlar” bölümüdür.

Screenshot 123
Twitter, Direkt Mesajları Kolaylaştırıyor! 3

Twitter ana sayfanızın sağ alt bölümünde asılı duran Mesajlar bölümüne tıkladığınızda, son konuşmalarınızı listeleyen bir pencere açılır. Ayrıca, yeni iletileri görebilir ve bu iletilere anında yanıt verebilirsiniz.

Twitter DMs
Twitter, Direkt Mesajları Kolaylaştırıyor! 4

Bu ekran görüntüleri ile sizlere aktarmakta olduğumuz yenlik henüz Twitter’ın global sitesinde mevcut durumda değil. Ancak HTNovo tarafından elde ettiğimiz bilgiler ile gelecek olan arayüzün nasıl bir şeye benzediğini çok iyi biliyoruz.

Ekranınızın sol bölmesinde görünen Mesajlar seçeneğinin hala orada olduğunu da belirtmek gerekir. Yani, tüm mesajlarınızı bu şekilde kontrol etmek istiyorsanız, bu seçeneğiniz de vardır.

Yeni güncellemenin ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok fakat bu tip küçük bir güncellemenin en kısa zamanda yürürlüğe gireceğinden eminim. Bu yeni özellik sayesinde akışınızda gezinirken, sayfayı değiştirmeden gelen mesajlara yanıt verebileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler