Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter’a “Zamanlanmış Tweet” Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, bazı kullanıcıları ile yeni bir özelliği test ediyor gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar için yayınlanan PWA, tweet paylaşma alanına yeni bir öğe ekleyerek tweetleri zamanlayabilmemize olanak tanıyor.

twitter scheduled
Twitter'a "Zamanlanmış Tweet" Özelliği Geliyor 4
twitter scheduled 2
Twitter'a "Zamanlanmış Tweet" Özelliği Geliyor 5

HTNovo tarafınca fark edilen yeni düğme, tıkladığınız zaman paylaşmakta olduğunuz tweetinizin yayınlanmasını istediğiniz zamanı ve hatta tweetiniz zamanladığınız tarihte hangi bölge için yayınlanmasına ayar verebileceğiniz bir modal ekranı açar.

twitter scheduled 3
Twitter'a "Zamanlanmış Tweet" Özelliği Geliyor 6

Twitter’ın üzerinde çalıştığı özellik çok kapsamlı, planlamış olduğunuz tweetleri tek bir menü altında listeyebilir ve gerekirse farklı işlemlere tabii tutabilirsiniz.

Şirketin üzerinde çalıştığı ve bazı kullanıcılar ile test ettiği özellik tamamlandığı zaman Twitter’ın web sitesinde, PWA ve mobil uygulamalarında kullanılabilir olacak. Merakla beklenen ve özellikle şirket, marka, kuruluş, platform hesaplarının oldukça işine yarayacak özellik henüz tüm kullanıcılar ve tüm bölgeler için mevcut durumda değil ancak yakın zamanda daha yayın bir şekilde kullanıma açılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler