Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter Sahte Veya Uygunsuz Tweetleri Raporlama Özelliği Getirdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz gibi son Twitter içerisinde azıcık gezdiğiniz de görebileceğiniz sahte yumurta hesaplar kötü amaçlı paylaşılmış kimlik avı içeren Tweetler bolca gözümüze çarpmakta. Başlarda Twitter yönetimi belirli zamanlarda hesap temizliği yapmaktaydı. Ancak artık bu tarz hesapları ve tweetleri daha kolay bulmak ve temizlemek için kullanıcılara raporlama özelliği getirdiğini duyurdu.

 

Twitter, özellikle bir bottan gelebileceğini düşündüğünüz bir tweet’i veya bir başkası veya başka bir şey gibi davranan sahte bir hesabı bildirdiğinizde, raporlama sürecinin bir bölümünü güncelledi. Şimdi, rapor menüsünün altındaki “şüpheli veya spam” seçeneğine dokunduğunuzda, neden bunu “tweet’le uğraşmayı hesaba çeken bir hesap” demek gibi bir seçenek de dahil olduğunu düşündüğünüzü belirtebileceksiniz

resmi güvenlik hesabı aracılığıyla bu güvenlik değişikliğini açıkladı. Artık hem web sürümünde hem de hizmetin mobil sürümünde yayında. 

Nasıl Yapılacağı İle İlgili de Bir Video Yayınlandı

 

“Yeni raporlama akışı, daha ayrıntılı bilgi toplayabileceğimiz için daha etkin bir şekilde spam tespit edip kaldırabileceğiz. İncelenecek daha fazla ayrıntıyla, inceleme süreçlerimize daha fazla kaynak ekleyeceğiz. ” açıklamasında bulunuldu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler