Perşembe, Nisan 25, 2024

Twitter’da Artık Tweetlerinizi Zamanlayabilir ve Taslak Olarak Kaydedebilirsiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda Twitter’ın “Zamanlanmış Tweetler” üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise şirket, küresel çapta Zamanlanmış Tweetler özelliğini yayına alarak, mobil uygulamalarında hali hazırda var olan “Taslak Tweetler” özelliğini web sürümüne getiriyor. Şirket Twitter hesaplarını yönetenler için harika bir yenilik oldu.

Twitter’ın “Zamanlanmış Tweetler” seçeneği birden çok kez sızdırıldı ve bu özellik nihayet Twitter kullanıcılarının kullanımına açıldı. Kasım ayında, Twitter resmi olarak tweet planlama özelliği üzerinde çalışma sergilediklerini doğruladı.

Bu özellik, kullanıcıların yazdıkları bir tweeti ileri bir zamanda yayınlamalarına olanak tanıyor. Twitter aynı zamanda doğru saati ve tarihi ayarlamanıza yardımcı olabilmek için saat diliminizi otomatik olarak algılıyor.

Twitter
Twitter'da Artık Tweetlerinizi Zamanlayabilir ve Taslak Olarak Kaydedebilirsiniz! 3

Tweetleri zamanlayabilme özelliği hali hazırda bir süredir TweetDeck’te mevcuttu ve Tweetleri taslak olarak kaydetme özelliği de zaten Twitter’ın mobil uygulamalarında mevcuttu. Artık bu özelliklerin her ikisi de Twitter’ın web sitesinde ve Twitter’ın PWA uygulamalarında kullanılabilr durumda.

Zamanlanmış Tweet Nasıl Yapılır?

image 3
Twitter'da Artık Tweetlerinizi Zamanlayabilir ve Taslak Olarak Kaydedebilirsiniz! 4

Tarayıcımızda twitter.com’a girdikten sonra Anasayfa başlığının hemen altında yer alan kutucuktan paylaşacağımız metni/gönderiyi hazırlıyoruz ve ardından hemen altında yer alan navigasyon bölümünde takvimli saat ikonuna tıklıyor ve gerekli ayarlamaları yapıp “Tamam” diyoruz ve ardından Planla diyerek paylaşımı planlıyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler